Todella tiivistetysti tämän viikon treeneistä. Flunssasta huolimatta puuhailtiin kaikenlaista.

Tällä viikolla käytiin jäljelle maanantain lisäksi kolme kertaa. Pari jälkeä oli reilut 200 askelta ja yksi 80 askelta. Eka parisatainen jälki meni hienosti. Ruokaa laitoin vain satunnaisesti ja tyhjiä oli enemmän, kuitenkin maksimissaan oisko ollut seitsemän. Tarkkaa työtä teki, ainoastaan kulmissa pähkäili.
Toinen pidempi jälki oli järkky. Koiralla oli pakka aivan sekaisin.. Se touhotti ja vouhotti. Mutta mun hermo piti enkä kimmastunut. Siksi sitten tein helpomman jäljen, jossa oli paljon ruokaa ja tämä menikin hyvin.

Kävimme Kikan luona treenailemassa. Hiekkatien varrelta löysimme monta ohikulkijaa ja hyviä treenivastuksia. Lisäksi treenailimme Iineksen irtiollessa. Hyvä reissu ja jäi parempi mieli. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Sossuillakin ehdittiin. Ryhmä rämä saapui meidän kulmille ja menimme aiheuttamaan julkista pahennusta lähellä olevaan puistoon. Parit makoisat rähinät saatiin aikaiseksi, mutta enpäs lähtenyt kiihkoiluun mukaan. Tämä selvästi ihmetytti Iinestä kummasti. 

Tänään kävimme vielä Raisan ja koirien kanssa kääntymässä Tammelassa holskuleirillä. Kotimatkalla käppäiltiin kiva metsälenkki virkistävässä syyssateessa. Iineksellä ja Kujeella näytti olevan lystiä.