Tiistaina Ii pääsi jälleen hierottavaksi. Jälleen koiruus käyttäytyi vallan mallikkaasti. Tunnin verran malttoi mielensä ja makoili nätisti käsiteltävänä. Selkä oli jumissa, mutta nyt Kikka sai sitä hierottua. Oikea puoli oli kipeämpi. Takajalkojen tassuissa ei ollut nyt lämpöeroja. Hyvä näin. Takareidet olivat jumissa. Seuraava hieronta on kolmen viikon päästä.
Hierontareissun jälkeen hurautimme Leenan kanssa vielä Tuusulaan ostoksille. Mukaan tarttui lukkopanta, 5 metrin treeniliina, pari patukkaa sekä herkkuja Iinekselle.

Jäljellä käytiin kerran tai oikeastaan kahdesti. Talloin eka reilut 300 askelta pitkän jäljen.. No se meni sitten niin huonosti, että ei aikoihin. Liekö juoksu vaikuttanut vai mikä vaivasi.. Mene ja tiedä. Talloin sitten lyhyen noin 50 askelta suoran jäljen, jossa oli paljon ruokaa. Tämä meni hieman paremmin, mutta ei mitenkään hienosti silti. Lopuksi oli pakko vielä hinkuttaa tottista ja seuraamista. Edisti, poikitti ja kouhkasi. Mutta lopulta meni ihan jees.

Tänä aamuna alkoi  Iineksen arkikäytös taas ärsyttämään toden teolla. 
Onneksi oli hyvä päivä töissä. Duunit jatkuu ainakin vuodella vielä. Joten paremmalla mielellä käytiin sitten iltalenkillä. Huomiseksi pitää tsemppailla hyvät fiilikset jäljelle.