Sateisen syysviikon alun kunniaksi tottistelimme. Hieman etukäteen mietitytti miten tottikset sujuu, kun taukoa on takana rutkasti. Olemme kesällä  viimeksi virallisesti treenailleet. Välissä on kyllä ollut pientä tottisvääntöä, mutta ei mitään tavoitteellisempaa.

Olin yllättynyt miten hyvin treenit sujui ja kuinka kivalta treenaus tuntui tauon jälkeen. Treeniohjelmassa oli, ylläri, seuraamista. Alussa poikitti ja edisti seuraamisessa sekä peruasento on liian edessä.. Loppua kohden seuraaminen parani. Iines oli hyvässä mielentilassa treenin ajan. 
Lopuksi otettiin vielä häiriötreeniä Saaran ja Serin kanssa. Olin varustautunut sumutepullolla ja sainkin ruikkaistua koiran päähän vettä ensimmäisestä vilkaisusta. Tämä toimikin mainiosti ja Iines piti hienosti kontaktia eikä katsellut Seriä. Korva oli hieman kääntyneenä Seriin päin ja silmät hieman pyörivät. 

Kotipihalle, kun päästiin meni tieltä ohi pari terrieriä. Niistä piti sitten nostaa kiekkoja.. Harmi silleen, kun muuten oli niin onnistunut päivä.