Kävimme maanantaina treenailemassa Saaran ja Piian kanssa. Totesin, että Iines edistää, poikittaa ja puskee seuraamisessa oikein huolella. Nasta homma. Viikolla sitten treenasimme perusasennon paikkaa taaemmaksi. Mukavaa, kun luulee, että joku asia on hanskassa, niin ei se olekaan. Muutamalla treenikerralla olen kuitenkin saanut perusasennon paikkaa taaemmaksi. 

Seuraamisen lisäksi treenattiin jääviä. Istuminen sujui ihan jees. Meinasi vain karata palkalle mokoma.. Maahan menot tuottivat vaikeuksia. Hiipi perään tai jos ei hiipinyt, niin meni vinoon ja jätti kyynärät ilmaan. Kun sitten hinkkasin tätä, niin Iinestä turhautti kovin ja se rupesi haukkumaan. Pakko oli kuitenkin testata molemmat jäävät ja luoksetulo ilman palkkaa. 
Otimme myös pari noutoa ja noutokapulan pitoa. Ote on vieläkin elävä.. Äh. Lisää treeniä myös tähän.
Lopussa Iines sai häiriötreeniä Seristä. Serin paikkamakuun aikana otin Iinekselle luoksetuloja. Koiruus ei enää törmää ja tulee siistimmin eteen istumaan. Maahan menot sujuivat myös hyvin ruokapalkalla. 
 
Tiistain sossuilut jäivät meiltä harmillisesti väliin.. Flunssa ei ollut sittenkään voitettu ja olo oli ankea. Iines ja Tuomas lenkkeilivät pellolla.
 
Loppuviikosta tottisteltiin kotona; perusasentoa ja liikkeestä seisomista. Ilman käsiapua Iines käy istumaan, mutta käsiavulla pysähtyy hyvin ja tomerasti.
 
Tänään oli vuorossa purut. Itse olen treeneissä aika pihalla ja se on tosi ärsyttävää. Eihän sitä tietenkään voikaan olla heti kaikesta selvillä uudessa lajissa, mutta olisi hienoa jos voisi olla.
Viime viikon sunnuntaina otimme kaksi treeniä ja toisessa treenissä Iines väsähti selvästi. Tällä kertaa koira oli alussa hieman outo.. Teki kummaa kieppiä eikä haukkunut kunnolla. Olisiko viime viikosta jäänyt jotain inhottavaa mieleen.. Mene ja tiedä. 
Alkujäykkyydestä, kun pääsi, niin Nikon mielestä treeni sujui hyvin. Paras treeni tähän mennessä kuulemma. Iines puree hyvin, kun sille vain antaa mahdollisuuden. Koiruus on nimittäin niin pirun nopea, että ehtii tuikkaista kiinni purutyynyyn vaikka maalimiehen ei ole tarkoitus antaa purua. Korjaa kyllä huonot otteet hyvin. Ii kuulemma vaikuttaa siltä, että se ei taistele leikillään vaan se kiskoo aivan tosissaan. 
Viime viikolla irrotukset sujuivat hyvin, mutta tänään taas ei.. Prkl.