Onpahan ollut päivä. Touhotusta, oravanpyörää, kiukkua, fiilistelyä ja sitä rataa.

Töitten jälkeen mentiin eka lenkille. Puolessa välissä päätin testata tottista kesken lenkin. Kävelytiellä sitten treenasimme perusasentoa ja seuraamista minuutin pari. Ja hyvin sujui. Iines oli hyvin messissä ja perusasennot olivat hienosti takana. Seuraamisenkin paikka vaikutti paremmalta.

Kotona neppailtiin hetki ja otettiin pari noutokapulan pitoa. Ihan järkyttävää.. Mälvmälv . Kapula oli tosi yöks.. Iinestä ahdisti kovin, kun koiranmakkarapalaset olivat pöydällä. Ei halunnut keskittyä yhtään, kun tuijotteli vain makkaroita.

Puoli seiskaksi sossuilemaan Konalaan. Treffasimme muut parkkiksella ja lähdimme kimppalenkille kohden koirapuistoa ja Purina-areena. Iines keräili mukavia kierroksia ja oli t-o-d-e-l-l-a ärsyttävä. Ii tempoi toiseen suuntaan ja minä toiseen. Meinas mennä hermo mokomaan elukkaan heti alussa. Purin kuitenkin hammasta.. Koirapuiston tietämillä vältettiin eka rähinä aika täpärästi. Kierroksia koneeseen tuli lisää ja meno oli mielenkiintoista Purina-areenan kohdalla. Agilitykentän viertä, kun mentiin keksin seurauttaa Iinestä ja sehän seurasikin hyvin. Otimme tottista sitten hiekkakentällä hyvässä häiriössä. Agilitykentällä oli joku, Purina-areenalta kuului haukkumista ja vieressä treenasivat Saara & Seri ja Laura & Iitu. Seuraamiset oliva hyviä. Vähän olisi voinut olla taaempana. Iines kesti tosi hyvin häiriön vaikka Saara palkkasi Seriä lelulla. 

No.. ei kannata tuudittautua liian hyvään fiilikseen. Hyvän tottisrupeaman jälkeen saatiin hyvät rähinät Barac-aussien kanssa. Ja mun pinna napsahti.. Suutuin Iinekselle ihan kunnolla pari kertaa. Niin ja kerran kaaduin Iinekseen. Aivan mahtavaa. 

Muut lähtivät kiertämään vielä lenkkiä, mutta me suunnattiin autolla. Yksi rähinä vielä väliin. Jei. Mutta myös hieno onnistuminen! Koirapuistossa oli tappelu, edessä meni Barac ja vastaan tuli Iineksen inhokkeja russeleita. Käskin Iineksen sivulle, vaadin seuraamista ja mokomahan seurasi! Pääsimme vielä B:stä ohi seuraamalla ja yhdestä toisesta koirasta. 

Aika ristiriitaiset fiilikset jäi tästä päivästä. Aivan hurjan hienoa, että pystyimme treenamaan noinkin häiriöisessä paikassa. Toisaalta todella tylsää, että oma pinna paukkuu ja koira käy kiekoilla. Mutta ehkä tämä päivä jäi kuitenkin piirun verran plussalle.