Maanantaina töitten jälkeen kävimme peltolenkillä Tuomaksen ja Iineksen kanssa. Iineksellä oli sikasiistiä. Kunnon kikkailuja ja kirmauksia. Oli kyllä hauska katsella otuksen menoa.
 
Lenkiltä suoraan treenaamaan Leenan kanssa. Treffattiin Myyrmannin parkkihallissa, kun ulkona oli liian kylmä treenailla. 
 
Olin kunnostautunut ja tehnyt treenisuunnitelma. 
Pläni oli seuraavanlainen:
 
  • Hallinnassa kentälle. 
  • Tuomarin tervehdys. 
  • Perusasentoa ja seuraamista. 
  • Parit käännökset, naks jos kääntyy hyvin. 
 Jäävät 
  • Istu huom. eka helppo, sitten vaikeampi ilman vartaloapua.
  • Maahan, ruokapalkka. 
  • Loppuun pari luoksetuloa. Väliin jotain, ettei Iines tule liian lähelle.  
  • Lyhyt paikkamakuu. 
  • Hallinnassa ulos kentältä. Ja vielä leikkiä. 
  • Illalla kotona pari pitoa.
Iines oli hyvässä vireessä koko treenin ajan. Seuraamispaikka oli hyvä. Maltoin lähteä rauhallisemmin liikkeelle ja tämä oli Iineksen kannalta hyvä ratkaisu. Kun se ei alussa lähtenyt edistämään, pysyi paikka hyvänä koko seuraamisen ajan. Tuomarin tervehdys otettiin reilulla välimatkalla ja kontakti pysyi hienosti. Käännöksiä parit, jotka sujuivat hyvin koiralta. Minulla vaan oli vaikeuksia, kun aloin liikaa tsemppaamaan. Parin kertaa pyörittiin Leenan ympärillä. Iines hieman väisti, kun pysähdyttiin. Mutta nämäkin jees.
 
Jäävät tehtiin vain liikkuessa, ei varsinaisesti seuraamisesta. Nopeat istumiset. Pieni ajatushäiriö tuli koiralle, kun se tarjosi kerran istumisesta maahanmenoa. Jouduin sitten auttamaan sitä. Palkkana oli ruokaa koska lelusta tuppaa jäädä vaanimaan.
 
Luoksetulossa ei törmännyt vaikka ei ollutkaan mitään mitä laittaa minun ja koiran väliin. Iines tuppaa vaan tulemaan tosi lähelle. Leena kehotti pohtimaan palkan suuntaa. Nythän palkkaa Iinestä monesti lelulla niin että lelu on minun leukani alla. Tämä tietenkin saa koiran hakeutumaan liki. 
 
Lyhyt paikkamakuu, jossa kävin kolme-neljä kertaa palkkaamassa. Tarkkaavaisen näköisen makoili. 
 
Vikassa seuraamisessa koitti vähän edistää, mutta korjasi hyvin kun pysähdyin ja otin uudestaan.
 
Lopuksi tehtiin ohitustreeniä, Leena&Lili häiriönä. L&L ilmestyivät auton takaan meidän eteen yllättäen. Parista ekasta esiintulosta Iines keräsi kiekkoja. Lisää treeniä vaan.. huoh. 
 
Illalla sitten sohva vei voiton noudosta..
 

 
Tänään piti treenailla, mutta keli oli niin kylmä, ettei onnistunut. Kävimme sitten Iineksen kanssa vanhempieni luona kylässä Hyvinkäällä. Lenkkipolut olivat hiljaiset, yksi koira tuli vastaan, josta piti sitten nostella kiekkoja. Omat kiekat pysyivät kurissa. Onhan sekin sentään jotain.