Hallitreenit alkoivat todella huonosti. Mahti-idea ottaa pari putkeen lähetystä ja pistää Iinekselle nupit kaakkoon.. Seuraamista jouduttiin tekemään pitkä pätkä ennen ku pääsin palkkaamaan. Edisti ja pompotti pupuhyppyä.
 
Hypyissä Soile ehdotti, että palkkaisin ruualla. Tämä toimikin paremmin. Ihme ja kumma, elukka keskittyi paremmin ruuan kanssa, kuin lelulla. Eka hyppyytin yhteen suuntaan. Sitten Leena tuli avuksi, palkkasi Iineksen esteen toisella puolella, josta kutsuin takaisin ja palkkasin itse.
 
Noutokapulalla pari pitoa, jotka olivat ihan hyviä. Pitojen jälkeen pari vauhdikasta noutoa. Kapulan taakse esteen siiveke. Ekalla kerralla Iinestä ihmetytti siiveke, mutta siiveke teki tehtävänsä eikä Ii mennyt kapulalle tassut edellä. Ii haki kapulan vielä pari kertaa tuolilta ja toi minulle. Palkkasin myös näistä omatoimisuuksista koska piti kantoi kapulaa nätisti.
 
Loppuun vielä pääsi kerran kirmaamaan putkeen.
 
Kotona treenattiin vielä edestä sivulle tuloa. Annoin aluksi kunnon vartaloavun, kun koira tuppasi jäädä vinoon. Tämä auttoi ja parilla vikalla heitti hyvin pepun oikealle paikalle. Parit jäävät otettiin myös. Istumiset eivät olleet muistissa. Pari kertaa hiipi perään ja kerran jäi seisomaan.. Helpotin hieman ja istuminen onnistui. Maahanmenot olivat varmemmat. Parista ekasta palkkasin. Sitten palkkasin vasta luoksetulon jälkeen. 
 

Tottiksen huonolle moodille pitäisi nyt tehdä jotain. Jokaisella hallikerralla on Iines ollut mun mielestä huono.. ja minä myös. Ärsyynnyn liian helposti. Tänään oli lopputreenistä parempi, mutta alku oli vaan niin ärsyttävä. Tuskastuttaa myös paikkamakuun treenaus ja toisten koirien sietäminen tottiksessa. Töitä riittää vielä ja paljon enkä vain saa treenattua.