Tällä viikolla sai nauttia ihanista kevätilmoista. Aurinko sai treeni-innostuksen nousemaan ja treenattua tulikin rutkasti. Tottista, puruja ja jälkeä otimme useampaan kertaan.

Kevään ensimmäiset jäljet sujuivat hyvin. Tein 150 ja 175 askeleen jäljet. Aika samantyyliset, ruokaa oli miltei joka askeleella, välillä muutama askel tyhjiä. Koiralla intoa riitti ja jäljesti hyvällä motivaatiolla. Ekalla jäljellä hieman hösäsi alussa, mutta rauhoitti sitten. Tokalla jäljellä keskittyi hienosti vaikka viereisellä kentällä treenasi koirakko. Tästä on hyvä jatkaa.
 
Tottikset ovat olleet aika ylä- ja alamäkeä. Hyviä, huonoja ja hyvin huonoja treenejä. Hyvää on, että Iines on aktiivisempi. Minun pitää jatkossa olla itse vähemmän aktiivinen. Oman fiiliksen kanssa pitää olla tarkkana. Nyt meni yksissä treeneissä hermo, kun jäävät eivät onnistuneet. Olisi pitänyt vain laittaa koira autoon ja ottaa aikalisä. Mutta piti sitten hinkata ja vielä vähän hinkata… Lopputuloksen prkln huono treeni. Onneksi viikonloppuna saimme onnistuneita treenejä, kun olin tehnyt hieman itsetutkiskelua. Saaran hyvillä vinkeillä sain jäävistä istumiset toimimaan hienosti. Palkkasin koiran istumisesta eka ruualla, sitten menin koiran viereen, seuraa-käsky ja palkkaus pallolla. Tuntui todella toimivalta. Paikkamakuuta pitää tehdä ensi viikolla joka päivä, jotta päästäisiin sillä saralla eteenpäin. Seuraamisessa tuppaa Iines paukahtamaan eteenpäin, jota paikkaa pitää nyt hioa.
 
Puruissa on ollut myös onnistumisia ja ei niin onnistuneita treenejä. Iines ei edelleenkään ole puhtaasti saaliilla. Ihme ökämökää tulee.. Keskiviikon tokassa treenissä saatiin tosi onnistunut saalistreeni. Tämän päivän treeneissä koira ei saalistanut vaan haukkui Nikolle. Turhauttavaa… Positiivista on, että Iines on menossa puruihin todella innokkaasti. Vetää hallin ulkopuolella hurjasti halliin sisälle.