Eka viikko takana arjen ihanuutta.. Lenkkeilty ja treenattu. Viime maanantaina kävimme Raisan ja koirien kanssa lenkillä. Iineksellä ja Revolla sujui kimppaulkoilu yllättävän hyvin, kun Iines oli päässyt alkupöhinöistään yli. Iines ja Kida saivat pienen matsin aikaiseksi, mutta pienen breikin jälkeen ulkoilu sujui hyvin. Kyllä pieni koiratappelu on vain poikaa ;)

Tottista ollaan otettu pari kertaa. Tiistaina ja perjantaina Malminkartanossa ja lauantaina Järvenpäässä.
Tiistaina oli treeniohjelmassa aktiivisuus. Ja koirahan oli aktiivinen.. liiankin. Parin viikon koirahoitolajakso tekee energiavarannoille kummia. Iineksen ja patukan jälleennäkeminen oli ylitsepursuavan riemukas..
Perjantaiksi oli pahin intopiikki hieman laantunut ja voitiin treenata. Seuraamisessa edisti ja poikitti hieman. Käännökset tuottivat mulle ongelmia. Pitänee treenata ilman koiraa. Jäävistä istuminen oli nopea, maahanmenossa tuppaa jäämään kyynärät ylös.. Iinekselle tehtiin luoksepäästävyys. Hieman kurkki Minnaa, mutta tosi nätisti antoi silitellä itsensä läpi. Loppuun paikkamakuu pari muun koiran kanssa. Jouduin kieltämään muutaman kerran, kun katseli muita koiria, mutta muuten ihan jees. Leena oli liinan päässä varmistamassa ja hän sanoi, ettei Iines näyttänyt siltä, että olisi ollut lähdössä.
Lauantain treenissä keräsi hieman kierroksia muista koirista. Edisti seuraamisessa taas.. Mutta koira oli aktiivisempi kuin aikaisemmin. Ensi viikolla lyhkäisiä treenipätkiä lähikentällä, jotta saisin Iineksen vielä aktiivisemmaksi.

Puruissa olimme ke ja la. Teimme molemmilla kerroilla kaksi treeniä pelkkää saalista. Toka kerralla vain yksi puru ja autoon. Koira oli näiden treenien jälkeen selvästi itsevarmempi. Lauantaina meni todella reippaasti kentälle. 

Torstaina kävimme lenkillä Millan ja Nemon kanssa. Mukava oli ulkoilla vanhoilla kotinurkilla. Hyviä ohitustilanteita tuli myös vastaan. Iines tuppasi nostamaan kierroksia, mutta minä en. Ja tästä olen harvinaisen tyytyväinen.

Iines heitti talviturkin tällä viikolla. 

Ja teki lumitöitä..

Sekä juoksi pallon perässä.