Eilen nautiskelimme kesäaamusta Iineksen kanssa takapihalla. Tai ainakin minä nautiskelin, Iineksestä oli turkasen kuumaa ja piti kovin läähättää. Pönttö elukka, kun ei tajua mennä varjoon..


Kuumaa... lääh.

Raisa saapui iltapäivällä hakemaan meitä ja teimme päiväretken Nambygo-leirille. Retken päätarkoituksena oli tavata Kujeen tuleva morsmaikku Pila ja toissijaisena tarkoituksena treenailla hieman. Iineksen kanssa otimme tottista. Saimme Halosen Reimalta hyvät vinkit käännöksiin. Jostain syystä olen vasemmalle käännöksissä kääntynyt paino oikealla jalalla. Kun käännyin vasemmalla jalalla, kääntyi koira paremmin ja käytti takapäätään paremmin. Täyskäännöstreeniä teimme kolmion avulla, jolloin siis seuraitin koiraa kolmion mallissa, ja kolmion kulmissa teimme pidemmälle viedyn täyskäännöksen. Todella hienosti selitetty ;)

Pila-holsku oli vallan mainion oloinen otus. Pila oli aktiivinen ja vilkas koira, olematta kuitenkaan lainkaan hektinen. Positiivista nähdä holsku, joka palkkautuu hienosti leluilla ja tykkää saalistaa sekä taistella. Nyt vain peukut pystyyn, että Kuje & Pila -lapsoset syntyvät ensi vuonna. Pilan juoksut pitäisi alkaa joulukuussa ja pennut ovat ensi huhtikuussa luovutusiässä. Kevät onkin mukavaa aikaa pennun kanssa puuhasteluun.
 
Tänään kävimme Saaran kanssa tottistelemassa Talissa. Aika luksusta, kun kahdelle koirakolle oli käytössä neljän tunnin vuoro!
Ehdin treenailla hetken Iineksen kanssa ennen Saaran tuloa. Palkkailin hyvästä seuraamisesta sekä käännöksistä. Tein myös 50 askeleen seuruupätkän eestaas ja palkkasin vasta lopussa. Parit jäävät tehtiin myös. Istuminen hyvä, mutta maahanmenossa menee vinoon, jos palkka minulla. Pitää tehdä niin, että teen enemmän tottista palkka muualla, kuin minulla. Nyt Iines on yhdistänyt maassa olevan palkan vahvasti maahanmenoon. Tokalla kiekalla Saara & Seri tottistelevat ja Iines paikkamakuussa. Tein myös paikkamakuutreeniä illalla kotipihassa, jotta saan koiran fiilistä paikkamakuussa varmemmaksi.