Viikonloppu vierähti leirielämää viettäen Vammalassa. Säät suosivat meitä todella! Ja seura oli oikein mukavaa. Kiitos vain Annelle, joka järkkäsi leirin sekä kaikille kivoille treeniseuralaisille! Eilen kotiin päästyämme koira lösähti lattialle ja emäntä sohvalla. Treenaus on mukavaa, mutta rankkaa.

Treenasimme tottista, esineruutua, jälkeä ja Iines pääsi testamaan agilityä Raisan ohjauksessa. 
 
Tottikseen en ollut kovin tyytyväinen. Koira oli mielestäni lahnamainen.. Perjantaina teimme paikkamakuuta eka Ruma häiriönä ja sitten vielä Tessu häiriönä. Hienosti pysyi. Sain hyviä vinkkejä luoksetuloon ja takapään käyttöön. Luoksetulossa Iines törmää ja yritän nyt opettaa tätä tapaa pois.. Helppoa, kuin heinäteko. Eilen illalla kotipihassa tein ruualla luoksetuloa treeniä. Palkka tuli edestä kauempaa ja tämä tuntui toimivan. Lisäksi pepputreeniä, joka alkoi tuottaa tulosta jo muutamalla toistolla. Pitää jatkaa tätä nyt päivittäin useille toistoilla useamman kerran päivässä. Jääviä reenailtiin myös. Maahanmenossa palkka oli etuviistossa vasemmalla. Tämä toimi selvästi ja koira meni maahan suoraa ja nopeasti.
 
Jäljelle oli kaksi esinettä. Eka esine noin 150 askeleen jälkeen ja toinen lopussa. Tein noin 300 askeleen jälkeen kulman vasemmalle. Raisa käveli vieressä ja sanoi aina kun Iines avasi suutaan. Kun suu aukeaa, Iines ei keskity jälkeen ja rupeaa touhottamaan. Suun aukeamisesta nyppäisi liinasta. Olin suht tyytyväinen jälkeen. Esineilmaisut sujuivat hyvin. Ekalla sanoin maahan-käskyn, vikalla en ja se oli nopeampi. Kulma meni tosi huonosti.. Mutta eipä näitä ollakaan pahemmin reenailtu. Suu aukesi aika paljon, osaltaan ehkä lämpimästä säästä johtuen, mutta suurimmalta osin varmaan vaan, kun koira ei keskittynyt täysin.
 
Agilityssä Iines ja Raisa tekivät siivekkeen kiertoa ja parin esteen sarjaa + putkea. Mä toimin koiran kentälle heittäjänä ;)
 
Esineruutu tehtiin perjantaina illan jo hämärtäessä. Olimme tallanneet noin 15 x 50 metriä suikaleen ja Iinekselle vietiin yksi esine ruutuun. Hienosti mimmi sen haki!
 
Lisäksi Iines pääsi juoksentelemaan Kujeen ja Revon kanssa. Iines yllätti ja käyttäytyi vallan mallikkaasti. 
 
Loppuun vielä treeniviikonlopun virallinen teemabiisi... :)