Vapaapäivän kunniaksi lähdimme Iin kanssa Luukkiin lenkille. Jo alkulenkistä mulla meni hermo otukseen, joka touhotti edellä menevien lapinkoirien perään. Lapinkoirat omistajineen menivät niin hitasti, että menimme heistä ohi. Periaatteesse jees ohitus.. Iines tepasteli tukka pystyssä ja mua jurppi koiran lisäksi oma käytös. Seuraavat kilsat menivätkin omaa fiilistä tasoitellessa. Järven rannalla oli koira omistajineen ja taas piti Iin nostaa kiekkoa ja emännän sitten myös.. Voihan ärsytys. Loppulenkistä tuli polulla yllättäen vastaan vapaana oleva sakemanni. Iines tuli hienosti luokse ekalla käskyllä ja mentiin taitavasti ohi sakemannista, joka myös totteli omistajaansa. Hyvin huomasi Iineksessä eron. Mulla oli pahin vimma laantunut ja Iineskin käyttäytyi mallikkaasti. Tuli taas todistettua, että vika on helposti kuumuvassa emännässä eikä niinkään koirassa. 

Kun pääsimme autolle, huomasin että olin hukannut tavaroitani metsään. Kävin eka itse etsimässä kadonneita kamoja, mutta kun se ei tuottanut tulosta, pääsi Iines esineruututreeneihin. Ja onneksi moppe osaa asiansa, ja kadonneet tavarat löytyivät!
Hyvä Ii 

Illalla oli tottisryhmän treenit. Ii pääsi esimerkkikoiraksi näyttämään miten liikkeestä istuminen tehdään ja kuinka leikitään. Pentutreenien jälkeen treenailtiin vielä Petikon kentällä seuraamista, jossa painoi mukavasti. Jäävistä istumista ja maahan menoa. Käännöksiä, jotka sujuivat hyvin. Lisäksi paikkamakuuta. Eka jäi jäkittämään kyynärät ilmassa, kävin korjaamassa asennon paremmaksi, jonka jälkeen makoili nätisti.

Ensi kerralla ajettelin seurauttaa koko kaavion läpi ja palkata vasta sitten. Lisäksi treenaillaan jääviä.