Tämän viikon treenailut ovat jääneet erinäisten töihin liittyvien iltarientojen vuoksi vähälle. Tulee ihan vieroitusoireita, kun ei pääse reenaan. ;)

Kävimme viimeksi treenailemassa tiistaina Petikossa. Ehdin ottamaan Iineksen kanssa tottista ennen, kuin muut tulivat. Seuraamisessa haettiin parempaan paikkaa ja lisäksi tein täyskäännöstä sekä vasuriin käännöstä. Koira käyttää persustaan jo paremmin!

Seuraavassa sessiossa otimme tuomarin tervehdystä Hannan ja Maxin kanssa. Ii koitti hieman kuikuilla Maxia, mutta uskoi hyvin kieltoa. Paikkamakuussa otti Maxista paljon häiriötä. Nouto oli Iinekselle liikaa ja se hipsi mun luo. Hmm.. Luoksetulossa oli vauhtia, mutta teki kaarroksen. Loppuun vielä parit käännökset Saaran valvovan silmän alla.

Jos tottis ei ollut niin hyvää, niin onneksi purut sujuivat hyvin. Vietin vaihto treenit sujuivat hienosti ja koira oli hyvässä iskussa :) Siirtyi hienosti haukulta saaliille. Ehkä tämä tästä alkaa sujua paremmin. Tulisi jo sunnuntai niin pääsisi Iines taas puruhommiin.