Tottiksessa olen viime päivinä jumittanut. Fiilis on ollut kadoksissa ja koira kierroksilla. Olen yrittänyt hinkuttaa noutoa ja päästä siinä eteenpäin, mutta tuskaiselta tuntuu taival. Hypyissä sentään ollaan hieman edetty, mutta aika säätämistä sekin on ollut.. Seuraamisessa yritän korjata Iin paikkaa taaksepäin. Saa nähdä miten siinä tulen onnistumaan. 

Puruissa tehtiin toisen kerran haukun vahvistamista. Nyt koira oli heti kartalla ja haukku irtosikin paremmin. Ensi treeneissä otetaan haukkua, siitä koira saaliille ja puru. Jei. Jospa edistyttäis tällä saralla.

Kävimme myös jäljellä pitkästä aikaa. Löysin hyvän nurmialueen, johon talloin 300 askeleen jäljen. Eka suora noin 80 askelta, käännös vasen ja loppumatka suoraa. Tokalla suoralla kaksi esinettä. Iines jäljesti keskittyneesti, kulma meni tosi hienosti, mutta esineilmaisut oli aivan vinot.

Ensi viikolla alkaa kesäloma! Aikas ihanaa :) Suunnitelmissa on rakentaa mökille ainakin pystyeste. Jos sopivia tarveaineita löytyy, niin oisi kiva rakentaa myös a-este. Yritän myös etsiä peltoja jäljen tekoon. Lisäksi tarkoituksena on treenailla viestiä ja esineruutua.