Vaikka loman loppuminen on aina tylsä juttu, niin kyllä normiarjessakin on puolensa. Saa taas päiviinsä järjestystä ja treenaamaankin pääsee muualle, kuin koti- tai mökkipihaan.

 
Tänään olimme pitkästä aikaa puruissa. Iinekselle tolppatreeniä ja haukutuksen vahvistamista. Alkuun seilasi taas ja haukkui hieman minun takana. Nousi sieltä kuitenkin eteen haukkumaan pysytellen matalana. Lähti myös paremmin saaliille eikä ollut ihme sekametelitilassa. Maalimiesten kiireiden vuoksi seuraavat treenit ovat vasta parin viikon päästä. Hö.
 
Purujen jälkeen jäimme tekemään vielä tottista Piian kanssa. Iineksen kanssa puuhasimme noutoja, hyppyjä ja liikkeestä maahanmenoa. Kyseiset liikkeet ovat olleet tehotreenissä kotipihalla. Edistystä oli tapahtunut noudon suhteen. Kotona tulee korrektimmin eteen istumaan kapula suussa. Vikassa noudossa jäi istumaan kauemmaksi, kun sanoin istu. Hypyissä ei kiersi ekan hypyn jälkeen esteen. Vikassa hyppäsi eestaas, mutta kolautti esteeseen. A:lla kiersi myös ensiksi takaisin tullessa, mutta pari onnistunutta suoritusta saimme. Hieman jäi vain härdellimielikuva tästä noutotreenistä.. Koira kiekoilla ja mulla ei oikein ajatus luistanut. Maahanmenot menivät paremmin. Koira oli suorempi. Palkkasin nopeasti. Vikan tein niin, että astuin askeleen tai pari ja palkkasin vasta sitten. Iines ei nostanut kyynäriä.
 
Huomenna sitten jäljelle ja sen jälkeen tottistelemaan. Pitää suunnitella huomiset todet paremmin...