Viikko on taas voiton puolelle. Ja kyllä on viikonloppuna odotettukin! Pääsemme nimittäin leireilemään. Jee :) Luvassa siis rutkasti treenausta; peltojälkeä ja tottista. Lauantaina leirille tulee tottiksia vetämään Suski Korri. 

Mutta siis tällä viikolla olemme tottistelleet, käyneet metsäjäljellä sekä holskutreffailtu. Olin katsomassa Kouvolassa Jennyn ja Boan treenejä. Treenien päätteeksi otimme Iineksen kanssa tottista. Haukutusta ja hyppyjä. Haukkuun yritimme saada lisää tunnetta, jotta voisin jatkossa nostattaa koiraa paremmin sillä tottiksessa. Haukku on ollut liian teknistä aiemmin. Nyt siinä olikin enemmän fiilistä mukana. Hypyissä palkkasin Jennyn ohjeiden mukaan Iinestä ruualla. Jätin koiran istumaan esteen taakse, ja kutsuin luokse. Jos kolautti, ei tullut kehua eikä palkkaa. Itse sain noottia siitä, etten kehu koiraa riittävästi. Olen itse vaisu.. Joten nyt pitää ryhdistäytyä kehumisrintamalla!

Malien lisäksi tällä viikolla on nähty holskuja. Kävimme Jaanan, Askon ja Haukan kanssa tekemässä metsäjälkeä. Asko on pitkäkarvainen versio ja Haukka pieni ihana lyhytkarva Junipermoor'silta. Minä talloin jäljen Askolle ja Jaana Iinekselle. Iineksen jäljellä oli kuusi keppiä, joista nousi viisi. Aika säätämistä oli koko jälki.. Jana ihan kamala (mitäs en ole opettanut) ja jäljen ajaminen kunnon toikkarointia! Yksi keppi jäi matkalle, kun koira oikaisi kulman. *huokaus*

Juoksut ovat pistäneet neitokaisen pääkoppaa sekaisin.. Kaikki puskat ja pientareet pitää nuuskia tarkkaan. Toisinaan hajut vievät niin, että suu vaan louskuu ja kuola lentää.. Ah. Lisäksi kierrokset ovat nousseet. Toisista koirista pitää nostaa tukka pystyyn ja puhista touhukkaasti. Pientä kurinpalautusta joudun viikolla antamaan, kun meno meinasi yltyä vallan ärsyttäväksi.