Olipas aktiivinen maanantai. Töitten jälkeen olin aivan poikki, mutta kummasti sitä sitten piristyi, kun lähti lenkille ja treeneihin. Eka teimme tunnin lenkin pellolla. Iines ulkoilutti taidokkaasti keppejä. Pellolta sitten Uusmäkeen treenailemaan viestiä Piian kanssa. Tällä kertaa treenailtiin jälkiosuutta. Jäin Iineksen kanssa odottamaan ja Piia lähti metsään. Vein Iin Piian jälkien alkupäähän. Ekaksi Iines vain kirmasti eikä tajunnut yhtään haistella. Koira liinaan ja uusi yritys. Alkuun otti hajua, mutta sitten vaan meuhkasi eteenpäin. Tehtiin muutama treeni tällä tavalla. Huomenna sitten kimppatreenit.

Viestin jälkeen vielä tottista. Iines oli paikkamakuussa Annin tehdessä tottista. Annin luoksetulon aikaan nousi ja hipsutteli mun luo.. Äh. Koira takaisin ja pysyttelin lähellä toisen luoksetulon ajan. Annin tehdessä noutoja otimme Iineksen kanssa pätkän seuraamista, hieman käännöksiä, jäävät ja luoksetulon. Maahanmenot olivat suorat ja nopeat! Jei! Luoksetulossa käskin ekalla kerralla istu, tokalla en sanonut mitään eikä Ii törmännyt. Tokalla tuli kyllä hieman oikean jalan puolelle, mutta oli suora.
 
Tokalla sessiolla hinkattiin seuraamista. Välissä aina haukutusta, joka toimikin mainiosti. Koira oli todella kivassa treenimoodissa. Seuraamisessa on mun mielestä himpun verran liian edessä, mutta on kuulemma suora ja hyvännäköinen. Liikkeestä istuminen oli hyvä, maahanmenossa meni nopeasti maahan, mutta nosti taas kyynärät ylös. 
 
Jos vain huomenna ehdin treenailen, pitää treenailla
  • käännöksiä
  • seuraamista + siinä haukutusta
  • jäävät
  • luoksetulo
ja jos jää aikaa..
  • noudot
  • ja eteenmeno.