Torstaina treenasimme viestiä, esineruutua ja tottista. 
 
Viestillä saimme häiriötreenin muista ulkoilijoista. Iines ei muista piitannut vaan juoksi hyvin Piialle. Odottelua pitää kuitenkin treenailla koska nyt koira keräili pienet kierrokset venailusta, ja availi äänijänteitä lähetyksessä. 
 
Viestin jälkeen tallasimme Jennyn kanssa esineruudun. Ensiksi pääsi Anni hommiin ja sitten Ii. Haetutin vain yhden esineen, joka löytyikin nopsaan.
 
Tottiksessa treenissä noudot ja eteenmeno. Noudot ihan jees, luovutusasento oli hakusessa. Eteenmenossa huusin ekaa kertaa maahan. Iines kaarsi juoksusta mun luo ja meni maahan. Hmm.. Treenailtiin sitten erikseen maahanmenoja. Saas nähdä tuleeko tämän kanssa vielä hoppu.
 
Perjantaina piti myös treenailla, mutta mulle iski tautinen olo. Iines pääsi vain pikalenkille pellolle ja sitten vietimme illan sohvalla.
 
Viikonloppuna oli kavereiden häät ja Iines oli hoidossa. Tällä kertaa jäi nätisti hoitoon. Hoitopaikan pitäjä taivasteli Iineksen energian määrää.. Kaveri oli kaatanut puita ulkotarhassa ja raahannut kolmimetrisiä runkoja ympäriinsä. Ihan perussettiä meidän rekulle.
 
Iines oli aika poikki hoitolakeikan jälkeen, joten jätimme treenailut tältä illalta väliin. Mukavasti se ilta kuluu sohvalla maatessa kylki kyljessä.