Meidän arki rakentuu nyt pääasiassa lenkkeilyn varaan. Viime viikolla kävimme pari kertaa jäljellä. Koira oli molemmilla kerroilla hyvässä moodissa. Kulmista tuppaa menemään yli, mutta suorilla tekee hyvin hommia. 

Parempi remmikäytös on myös työnalla.. Ja ohitukset. Koska olen laiska, ratkaisin hihnassa vetämisen ostamalla Canny collar -kuonopannan. Ja sehän onkin ollut hyvä vekotin. Ekalla käyttökerralla Iines protestoi moista vehjettä komealla pukkilaukalla, mutta nyt meno on jo talttunut. Toisten koirien ohitukset aiheuttavat komean irokeesin sekä erinäistä puhinaa ja pöhinää. 

Perjantaina soittelin Helsingin yliopistolliseen eläinsairaalaan. Siellä juurihoito kustantaa reilut 500 euroa kerralla tehtynä. Jos joudutaan tekemään kaksi juurihoitoa, niin ne maksaa noin 350 euroa per kipale. Iinekselle on nyt aika varattu eläinsairaalaan 9.11. Toivottavasti Ii pääsisi jo aiemmin hoitoon.. Iines syö särkylääkkeitä, mutta selvästi hammas vaivaa. Tai ainakin koiran käytös on ollut outoa. Se reagoi kaikkeen hieman liikaakiin ja säikkyy kummallisia asioita. 

Ollaan me myös löhöilty...