Blogipäivitykset laahaavat taas jälkijunassa.. Yritän kaivella muistilokeroita ja kertailla mitä olemme viime aikoina treenailleet.

Tottis
Helpointa on aloittaa eilisestä treenistä :) Tottistelimme Piian ja Anniinan kanssa. Iineksen kanssa alkuun seuraamista ja vähän temmon vaihteluita. Iines oli vähän turhankin täpinöissään.. Pientä keulimista oli havaittavissa. Saimme myös hyvää häiriötreeniä, kun lähistöllä vilisti bc frisbeen perässä. Jäävissä istuminen oli hyvä, mutta hiton maahan meno.. Ekalla nosti kyynäriä ja seuraavat olivat vinoja. Loppuun vielä pari noutoa. Iines nappasi kapulan todella hienosti! Hieman ote eli palattaessa, mutta sivustakatsojat eivät tätä kuulemma huomanneet. Vikassa noudossa en vaatinut eteen istumista vaan palkkasin, kun Iines juoksi kohti.
 
Nyt pitäisi päästä tekemään hyppyjä. Ja paikkamakuuta pitää taas palautella mieleen..
 
Viime viikolla kuvasimme lyhyen videon, jotta tiedän miltä seuraaminen näyttää tällä hetkellä. 
 
 
Jälki
Jälkikauden pääsimme korkkaamaan viime viikolla! Kivaa :) Talloin 300 askelta pitkän jäljen, jossa oli muutamia tyhjiä. Taisi olla maksimissaan viisi tyhjää. Iines jäljesti tarkasti ja hyvin. Loppuilmaisu oli myös hyvä.
 
Toinen jälki oli suht saman mittainen, mutta tällä kertaa esineitä oli kaksi. Tyhjiä askelia oli maksimissaan 15. Iines jäljesti taas hyvin, mutta ilmaisut olivat aivan killissä vasemmalle ja kaveri kuikki minua oikean olkansa yli. Outoa, että tuo kenottaa, kun olen palkannut Iitä suoraan yläpuolelta enkä sen oikealta puolelta. Täytyy seuraavilla jäljillä palkata vasemmalta ja muistaa korjata koira suoraksi.
 
Synttärit
Iines täytti vappuna 4 vuotta! 
 
Oli se vaan aika pieni pötkäle ekana kesänä :)