Kauan kaivattu ja odotettu kesäloma saapui viimein. Paljon on ehditty treenaileen. Tieto vain ei ole tavoittanut blogia.

Purut ovat hyvällä mallilla. Haukku irtoaa kivasti ja räkäisesti  Piilolta sivulle tuloja ollaan otettu pari kertaa ja ne sujuvat hyvin ohjaajan kämmäilyistä huolimatta... Piiloja ollaan kierrelty ahkerasti. Eilen sain otettu miltein puolivälistä kenttää piilonkierron. Taitava Inkeri. 

Tottis ei taas ole niin hyvällä mallilla.. Parilla viime kerralla olemme ottaneet kimpassa kentälle tulot Piian ja Monan kanssa. Iines ottaa toisesta koirasta häiriötä ja rupeaa painamaan ja poikittamaan. Poikitus onkin uusi juttu... Lisää vain häiriötreeniä ja niiden vastapainoksi hyvän mielen treenejä. Omassa asenteessa olisi taas korjaamisen varaa. Meinaa mennä liian helposti hermo koiran säheltämiseen...

Kävimme viime lauantaina Erjan luona jäljelle. Hän ehdotti, että tekisin Iinekselle nyt muutaman jäljen pelkkää pitkää suoraa, jotta koiran saisi keskittymään paremmin. Pitkiä suoria on siis luvassa.

Juokseminen on kesäkuumalla ollut haasteellista. Eilen kävin tekemässä puolen tunnin lenkin. Toinen juoksulenkki olisi kiva juosta myös. Pitänee tehdä se todella myöhään illalla, jos meinaa ottaa koiruuden mukaan.

Mutta nyt me tytöt suunnataan Rellun nokka kohti Sastamalaa! Luvassa oli parin päivän treenileiri Annen luona