Viime viikolla käytiin Leenan kanssa tottistelemassa pitkästä aikaa. Olipa kiva nähdä! Inkerin kanssa meillä ei ollut sen kummempaa agendaa.. Kunhan vaan hömpöteltiin menemään. Muutaman paikkamakuun maahanmenon tein ja koiruus oli kovin hätäinen tässä.. > Treenilistalle tämä siis. Noutoja pitäisi myöskin nyt alkaa työstämään paremmaksi. Kun vain keksisi miten.

Kun treenaus on jäänyt vähemmälle, olen yrittänyt keskittyä arkielämään. Remmilenkkeilyyn on pakottunut myös marraskuun pimeys. Eihän tuolla pelloilla näe enää eteensä! Ohitukset ovat parantuneet ehkä hitusen tehokuurin myötä.. Toisinaan elikko myös kävelee kuonopannassaan kuin kunnon kaupunkilaiskoira, mutta pääsääntöisesti on pieni veto päällä. Jepjep. Tällä viikolla on myös kummastusta herättäneet polkupyörät ja vastaantulevat ihmiset. Olisikohan Iineksellä juoksut tuloillaan ja hormonit pistävät pienen paimenkoiran pään sekaisin.. Mene ja tiedä.

Alkuvuodesta Iineksellä oli virtsakiteitä. Nyt vaiva on selvästi uusinut.. Olen syöttänyt c-vitamiinia kolmisen viikkoa, mutta eipä tämä ole juuri auttanut. Buukkasin perjantaille lääkäriajan. Toivottavasti saadaan selvyys virtsankarkailuun.