Lauantaina jälkitreenit alkoivat jo klo 10. Mielenkiinnolla odotin miten jälki sujuu, kun ei oltu käyty tekemässä jälkeä edellisten treenien jälkeen.

Laitoin Iinekselle yhden kepin jäljelle ja loppuun purkin ja kepin. Intoa Iineksellä riitti, kun autosta pääsi ulos. Ei meinannut kaveri pysyä nahoissaan. Hyvin kuitenkin rauhoittui, kun pääsi jäljen alkuun ja nenä pysyi maassa. Kerran itse kompuroin ja sain Iinekseltä pahan silmäyksen ;) Ekaa keppiä jäi hetkeksi haistelemaan, mutta ei käynyt maahan. En olettanutkaan, että kävisi, kun en ole noita keppejä vielä tarpeeksi treenannut. Hyvä sentään, että noteerasi, että jotain jäljellä oli. Lopussa meni hienosti maahan purkin viereen. Palkan sai purkista ja kunnon kehut.

En vain voi lopettaa ihmettelemistä miten meidän pieni Iines voi osata jäljestää :) On se vaan ihme epeli.

Nyt täytyy alkaa treenaamaan todenteolla keppien ilmaisua. Pääsisi purkeista eroon jäljellä. Hieman mietityttää miten Iines oppii keppien vieressä rauhassa makaamaan, kun kepeillä on niin kiva leikkiä. Eilenkin omatoiminen hurttamme kävi hakemassa treenikassista yhden jälkikepin ja leikki sillä sitten tyytyväisenä olohuoneessa.