Viikonloppu suhahti vauhdilla treeneissä, pikkujouluissa ja flunssassa. Perjantaina käytiin ulkoimassa Kaarinan, Tepan ja Plyushin kanssa. Lenkki sujui mallikkaasti ohitusten suhteen. Haukkuvat koirat nostavat edelleen Iineksen kierroksia, mutta nokka pysyi kiinni. Koirat olivat hetken aikaa irti Kaarinan ja Nikon pihalla. Tepa koitti hypätä Iineksen selkään, ja Iines suutahti Tepalle ja jonka vuoksi Plyush suuttui Iinekselle. Iines joutui autoon odottamaan, kun minä menin teetä juomaan sisälle.

Lauantaina päästiin pitkästä aikaa Minnan treeneihin. Eka ohiteltiin puussa kiinni olevaa Verdiä, ja toisella kierroksella Minna talutti Verdiä. Heti oli Iineksellä jännenpää kun Verdi oli liikkeessä. Iines ei rähissyt, mutta pari syöksähdystä teki Verdiä kohti. Lopuksi lähdettiin rähinäremmin kanssa kimppalenkille. Alku oli aika mielenkiintoinen.. Iines ja Iitu-aussie eivät selvästikään tykänneet toisistaan ja tytöt kyräilivät toisilleen. Mosku-sakemanni tuli sitten pärinäpimujen väliin kävelemään ja meno tasoittui. Alkukaahotuksesta jälkeen Iines rauhoittui ja käveli siivosti loppulenkin.
Kotoolta käytiin kampeamassa meidän mies mukaan ja lähdimme Siuntioon. Iines pääsi mumman luo hoitoon, kun omistajat lähtivät pikkujouluihin Lohjalle. Hieman mietitty miten Iineksen yökyläily sujuu, kun se on ollut niin narttu viime aikoina. Mutta hyvin oli mennyt. Ei mitään purinoita eikä pörinöitä ollut tullut. Tunteet kuumenivat vasta, kun tulin Siuntioon ja Iines meinasi ratketa liitoksistaan. Siiri yritti myös tulla moikkaan, mutta Iines oli eri mieltä. Iines joutui sitten odottamaan, että morjestin Siirin.

Sunnuntaiset tottistreenit jäivät väliin, kun minulla on aivan kamala flunssa. Että voi harmittaa, kun menee pari viikkoa puolikuntoisena. Ensiksi polvi ja nytten lenssu. Ääh...