Olemme Iineksen kanssa ajelleet ympäri Etelä-Suomea parin viime päivän aikana.

Eilen kävimme Lahdessa seuraamassa Jennyn ja Boan treenejä. Otin Iinekselle vieraalla kentällä hieman seuraamista ja paikkamakuun. Paikkamakuun jälkeen oli hyvä fiilis BH-koetta ajatellen. Iines pysyi vaikka toinen koira teki eteenmenon. (!) Muuten meinasi tulla pienimuotoinen BH-panoiikki, kun tuntui että tehtävää on vielä niin paljon. Vaikka eihän koiran tottiksen tarvi BH:ssa olla täydellistä, mutta haluaisin että se tekisi tottista hyvässä fiiliksessä sekä olisi varma liikkeissään. Tehotreeniin joutuu siis fiilis, jäävät, täyskäännös ja luoksetulo.
 
Tänään hurautimme Piian kanssa Porvooseen rotikoiden jälkipäivään. Iinekselle tein kaksi jälkeä. Ekalla jäljellä koira teki hyvin hommia. Ainoa kohta, jossa tuli pientä haahuilua, oli kun kolmella askeleella oli peräkkäin ruokaa. Ii jäi mutustamaan ruokaa ja liikkui samalla eteenpäin, ja jälki unohtui. Tokalla jäljellä treenattiin esineitä. Ekalla esineellä käskin maahan, tokalla oli menossa maahan, kun Erja kehui Iinestä innokkaasti. Iineksellä meni hieman pasmat sekaisin tästä eikä se mennyt maahan ennen kuin käskin. Vikalla esineellä selvästi funtsi, että mikäköhän on homman nimi.. Ollaanko me vaan innoissaan vai pitäiskö mennä maahankin?
 
Lahden reissu antoi paljon ajateltavaa tottiksen ja purujen osalta, mutta Porvoon reissusta en paljon kostunut. Jälki saa nyt jäädä hieman vähemmälle ja keskityn tottiksen tekoon ennen BH-koetta. BH:n jälkeen voidaan sitten taas pakertaa jälkeä.
 
Huomenna reissailu jatkuu. Aamusta Raisan ja Marian kanssa jäljelle (jota siis en ole nyt treenaamassa..), ja sitten nokka kohta Sastamalaa. Viikonloppuna treenataan tottista ja vietetään leirielämää!