Jos maanantaiset treenit menivät pieleen, niin tänään sitten sujui hyvin. Tottiksessa Iineksellä oli kiva vire päällä. Alkuun pikkupätkä seuraamista ja sen jälkeen liikkeestä istuminen ja maahanmeno. Maahanmenossa olen miettinyt, että pitäisikö Iinekselle opettaa uusi käskysana. Tuntuu, että kaikesta hinkkamisesta riippumatta koira nostaa kyynäriä maahanmenon jälkeen. 
 
Hypyissä tehotreenissä on nyt hyppääminen estettä koskematta. Jätin Iineksen esteen taakse ja käskin hypätä. Kahdella ekalla hypyllä koski esteeseen ja näistä en palkannut. Kaksi kertaa hyppäsi ilmavasti yli, jolloin sai palkan. A-esteellä sujuu hyvin. Heitin patukan A-esteen yli, hyvin kiipesi yli ja haki lelun. Ensi kerralla täytyy ottaa loppuasentoa mukaan ja voisi siirtyä jälleen noutokapulaan. Myös tasamaan noutoa pitää treenailla perjantaina. 
 
Loppuun vielä pari eteenmenoa. Ekalla sai juosta palkalle. Tokalla käskin maahan ja kävin palkkaamassa. Outoa, että eteenmenossa koira läsähtää hyvin maahan eikä tässä nostele kyynäriään...
 
Puruissa päästiin kivasti eteenpäin! Pekka puretti taas Iineksen. Otimme ensimmäistä kertaa lähetyksen maalimiehen eteen haukkumaan. Ja hurttahan osasi sen! Ekalla kerralla meni kylläkin jarrutus hieman pitkälle ja Iines törmäsi Pekan haaroväliin. Pienen kömmähdyksen n jälkeen haki hyvin paikkansa. Maanantaina pitäisi ajella ajoissa Riksuun, jotta ehtisi treenailla piilonkiertoja ennen puruja. 
 
Treenien jälkeen käytiin vielä juoksemassa 45 minuuttia. 
 
Huomenna olisi luvassa jäljen tekoa ja perjantaina jälki + tottis. Treenaaminen on mukavaa :)