Eilinen oli treenitön päivä. Töistä lähdin treffaan ent. työkavereita ja tapaaminen venähti, kun kaikki eivät ehtineet sovittuun aikaan paikalle. Tottistreeneihin en sitten ehtinyt. Ehkä hyväkin, kun olin vielä aika kiukkunen. Illalla, kun käppäilin junalta kotiin päätin, etten voi enää olla vihainen Iinekselle. Koirahan ei tajua miksi kenkkuilen sille ja täytyy nyt vain koittaa ajatella positiivisesti.

Ysin jälkeen lähdettiin vielä koko pieni perhe lenkille. Onnistuneita ohituksia saatiin taas. Kerran taisi Tuomas ruikkasta vettä Iineksen päälle. Ei rähinän takia vaan, kun Iines ei reagoinut tarpeeksi nopeasti ohi-sanaan. Koiralla oli vauhti päällä lenkillä. Tuomas ei ollut Iinestä päivällä lenkittänyt, joten ei kai se mikään ihme ole, että virtaa piisasi. Juostiin Iineksen kanssa pellolla umpihangessa ja hauskaa oli.

Iineksen kasvattajan sivuille oli tullut uusia kuvia Iineksen äidistä. Bongasin myös, että Iines on saanut uusia sisko- ja velipuolia. Marsuiltahan nuo vielä näyttävät. Mutta eiköhän ne muutaman viikon kuluttua jo koiriksi tunnista.

Tänään pitäisi ottaa kotona vielä vähän perusasentoa ja muutaman askeleen seuraamista. Viideksi olemme menossa Skogsterin treeneihin. Itsellä ei ole odotukset kovinkaan korkealla, mutta ehkä koira yllättää minut pitkästä aikaa positiivisesti.