Viikko vilahti sitten vauhdilla. Töissä on ollut loman jälkeen kiirusta ja blogin päivitys on jäänyt hieman retuperälle. 

Tällä viikolla treenattiin esineruutua useampaan otteeseen ja jäljellekin kerettiin. Kotona ollaan treenattu tottista. 
 
Keskiviikkona oli jälkiryhmän treenit. Treenit aloitettiin esineruudulla. Ihan niin hyvin, kuin tiistaina ei sujunut. Vikalla esineelle lähti huonosti. Mutta kolme esinettä löytyi. Jälki meni hyvin. Hieman koira mutkitteli ja ei ollut aivan niin rauhallinen kuin toivoisin sen olevan, mutta kaikki neljä keppiä löytyi. Iines piti huolen, ettei kepit vain jääneet jälkeen. Jännä miten se on hiffannut, että kepit on tosi tärkeitä.
 
Torstaina käytiin Siuntiossa lenkillä Matleenan, Oscarin, Tuomon ja Wilho-serkun kanssa. Aluksi oli molemmilla koirilla tukka pystyssä ja Wilho hieman komensi Iinestä. Kun alkujäykistelyistä päästiin, sujui lenkki mukavasti. Hauskaa näytti piskeillä olevan. Päästiin yhdestä koirastakin kunnialla ohi. Iines malttoi olla tempomatta vaikka aikalailla tanssahtelikin hihnan jatkona. Ja emäntäkin pysyi coolina. Hyvä me!
 
Perjantaina käytiin koko pieni perhe yhdessä lenkillä. Lenkin yhteytessä otettiin pientä viestitreenien tynkää. Bongasin pienen peltokaistaleen, johon voisi käydä tekemässä lyhyen peltojäljen. Pitää huomenna ottaa lenkille kampsut mukaan.
 
Lauantaina treenailtiin Leenan kanssa Luukissa. Iineksellä oli treeniohjelmassa esineruutua ja janatreeniä. Molemmat menivät aika huonosti. Esineruutu otettiin ekana ja koiralla oli liikaa virtaa. Ekalla lähetyksellä ei selvästi ollut nenä auki ja Iines keskittyi spurttailuun. Kaksi esinettä haetutin ja tuntui, että molemmat löytyivät vahingossa. Iines vain sattui juoksemaan niiden ohi ja nenä sattui olemaan käytössä juuri sillä hetkellä. Ensi kerralla pitää muistaa juoksuttaa koiraa ennen ruutua, että malttaa keskittyä olennaiseen.
 
Esineiden jälkeen oli vuorossa janatreeniä.
Kävin näyttämässä Iinekselle jäljen alun ja kun se kiinnoistui siitä vein sen hieman kauemmaksi jäljestä ja lähetin sen etsimään jälkeä. Jäljen löydettyä eka keppi oli miltein heti Iineksen nokan edessä. Kepin jälkeen annoin taas koiran saada jäljestä vainun ja sitten taas lähetyspaikalle.
Periaatteessa hyvä treeni, jos vain olisin tallannut paremman jäljen. Nyt jälki oli liian lyhyt ja kepit liian lähellä. Toka keppi jäi löytymättä ja lähetyksiä tuli vain kaksi. No ensi kerralla sitten fiksumpana asialla.
 
Lauantai-ilta mulla kului Raisan synttäreillä. Oli kyllä kivat kekkerit. Kiitos vain emännälle 
 
Juhlinnan vuoksi sunnuntaina nukuttiin pitkään. Edessä oli siskonpoikien synttärikemut Siuntiossa. Kotimatkalla käytiin pellolla lenkillä ja juoksutettiin Iinestä noin 400 metrin matkaa. Pari kertaa kun lähti mun luota niin pysähtyi puolessa välissä ja arpoi hetken ennen kuin juoksi Tuomaksen luo. Toisaalta ei mikään ihme, kun ei olla viestiä pahemmin treenattu viime syksyn jälkeen. Pitää nyt kimppalenkeillä ottaa muistutusjuoksuja. Jos vaikka ensi keväänä ehdittäis viestiä paremmin treenaileen.