Viestitreeneissä päästiin eteenpäin! Otettiin samaan aikaan Iines ja beussi Olli juoksemaan. Iines kävi kierroksilla ennen treeniä. Tajusi selvästi, että ollaan menossa juoksemaan. Yllättävän vähän kuitenkin otti häiriötä Ollista. Karvat pysyivät alhaalla eikä mitään pörinöitä kuulunut.

Tuomas ja Iines + Kristian ja Olli käppäilivät peräkanaa metsään. Poikien puhelimessa oli jotain vikaa, joten yllätyttiin kun Iines säntäsi metsässä minun päähäni. Hienosti juoksi ilman kutsua :) Vein Iineksen repulle sivuun ja se sai siellä palkaksi ruokaa. Katseli Ollia, kun Olli tuli metsästä. Ekan kerran, kun lähetin koiran Tuomakselle, mietin että näinköhän se lähtee. Muutaman kerran Iines vilkaisi Ollia ja siirryttiin vähän eteenpäin. Hetsasin Iinestä, että "missä Tuomas on" ja lähetin sitten. Koira lähti vauhdilla taakseen katsomatta.

Juoksutettiin yhteensä 3 kertaa edestakaisin. Matkaa oli noin 150 - 200 metriä. Täysillä meni koko ajan ja juoksu oli varmaa. Parilla ekalla kerralla päästi muutaman haukahduksen. Pitää tähän kiinnittää huomiota, ettei pääse haukkumisen aikana juoksemaan.

Iinekselle selvästi sopi hyvin, että oli toinen koira mukana. Juoksi paljon paremmin, kuin kertaakaan yksin juostessaan. Matkaa täytyy nyt vain alkaa pikku hiljaa pidentämään.

Hyvä fiilis, kun ollaan päästy viestitreeneissä näin paljon eteenpäin. Tällä hetkellä tuntuu, että viesti on kyllä meidän ykköslaji tulevaisuudessa.

---

Treenien jälkeen otettiin vielä ihmistotutusta Iinekselle. Annika, Heini ja Kristian silittelivät, taputtelivat ja katsoivat hampaita. Hyvin sujui. Näitä treenejä pitäisi saada lisää.