Hurautettiin eilen bussilla Mustiin ja Mirriin ostoksille. Bussipysäkillä treenailtiin kontaktia. Hienosti sujui vaikka häiriötä on ympärillä. Hypättiin eka väärään bussiin, joka kääntyikin Raappavuorentielle vaikka meidän piti jatkaa Rajatorpantietä eteenpäin. No ei kun bussista ulos ja odottamaan seuraavaa bussia. Bussissa oli pieni villakoira, joka hakkui kimakasti, kun päästiin sisään. Iines meni yllättävän sulavasti otuksesta ohi. Ja jopa otti käskystä kontaktin tämän jälkeen.

Iines oli taas aivan innoissaan Mustissa ja Mirrissä. Ihania tuoksuja ja kummallisia haukkuvia hyllyjä.. Pitihän niille haukkua takaisin vaikkei mitään nähnytkään.

Ostosten jälkeen matka jatkui Konalaan Lily'sille treenaileen. Kassalle saapui samaan aikaan toinen koira, jonka kanssa tuli avautumista... Pitäisi olla itsellä enemmän silmät auki, että tällaiset välteittäisiin. Toiset menivät agilitypuolelle treenaileen. Meidän puolelle kuului ääniä sieltä sitten. Iines oli ihmeen rauhaton ja piipitti. Käytiin vielä kurkkaamassa toisella puolella, ettei siellä mitään kummallista ole. Hengailtiin hetki, että Iines rentoutuisi. Leikittiin ja otin muutaman kontaktitreenin. Kauaa ei viivytti, kun Iines selvästi väsähti.

Tuomas oli luvannut noukkia meidät kyytiin kotimatkallaan, joten lähdetiin vielä reippailemaan treenin jälkeen. Pari koiraa tuli tällä reissulla vastaan ja niistä mentiin sisulla ohi. Iines ei rähissyt, kuumui kylläkin.

Kotipihassa Iines ja naapurin saksanpaimenkoiranarttu saivat vielä toisille rähistyä. Ei jaksanut tämä tilanne edes harmittaa, kun Iines oli hyvin tarjonnut kontaktia hankalissa paikoissa.