Aamulenkillä kohtasimme törkeän ärsyttävän kavaljeerin. Mokoma spanieli kehtasi kävellä Iineksen ohi tyynen rauhallisesti, pitkiä luppakorviaan heilutellen. Pakkohan moisesta käytöksestä on keräillä kierroksia ja nostaa tukkaa pystyyn. Harmillista, että karupullo oli jäänyt kotia. Olisin kastellut koiran letin..

Tänään oli luvassa kahdet treenit. Ensiksi sossuiltiin ja sitten vielä tottisteltiin.

Sossuilut sujui hyvin. Pyörittiin kaikki koirakot hiekkakentällä kimpassa. Iineksen kanssa otettiin perusasentoa ja muutaman askeleen seuraamisia ruokapalkalla. Lisäksi otin pari lyhyttä paikkamakuuta. Muuten sitten vain käppäiltiin ja käyttäydyttiin mainiosti. Koiruus on kyllä kehittynyt todella paljon ja se on mukava huomata.

Piia tuli seiskaksi Lepuskiin ja jatkettiin sossuryhmän jälkeen tottiksella. Olin päättänyt, että tänään ei hinkkailla turhia vaan pidetään hauskaa. Löysin kaapin perukoilta aivan uuden patukan ja se olikin Iineksestä mahtava juttu. Riekkumisen lomaan oli pakko ottaa muutama pätkä seuraamista. Tässäkin Iines on kehittynyt. Koira oli innoissaan leikkimisestä, mutta hienosti malttoi keskittyä seuraamiseen. Piti hyvin paikkansa eikä yrittänyt edistää. On se vaan hieno pieni otus, kun sille päälle sattuu.

Kotinurkilla saatiin vielä parit onnistuneet ohitukset, joten päivä oli kerrassaan mainio.