Eilisissä tottistreeneissä ei ollut muita kuin me ja tottistreenien vetäjä Leena. Saatiin siis yksityistunti :)

Aluksi Leenan näytti Lilin kanssa miten on opettanut seisomaan jäämisen liikkeestä. Leena pysäytti Lilin laittamalla käden Lilin kuonon eteen ja jatkoi samalla itse kävelyä eteenpäin. Simppelin näköistä, mutta katotaan sitten, kun tuota aletaan treenaan, että miten sujuu...

Iineksen annoin tällä kertaa olla vapaana. Hajut kiinnostivat kovasti, mutta lähti seuramaan minua kun lähdin toiseen suuntaan kävelemään. Ruoka ei palkkana alussa kiinnostunut, joten palkkasin vinkulelulla ja rätillä. Vinkulelu on vain niin hyvä palkka, että Iines ei meinaa päästää siitä irti. Pitää tuota treenata kotona. Treenattiin eteenistumista ja sen jälkeen Leena otti Ramonan häiriökoiraksi. Niin kauan, kun vinkulelu oli kehässä ei Iinestä Ramona kiinnostanut. Häiriökoiratreenejä pitää ottaa paljon lisää. Ja voisin kokeilla vapaana pitämistä seuraavissa treeneissä, kun on muita ihmisiä mukana.

Lopuksi oltiin Tuomaksen kanssa ihmisryhmänä vielä Leenalle ja Lilille. Kivat ja ajatuksia herättävät treenit oli.

Täytyy alkaa Iineksen kanssa käymään treenaamassa tottista itsekseen. Kotona olen tottista treenannut, mutta pitää alkaa treenaan myös ulkona. Iines ottaa häiriötä hajuista ja äänistä ja haluaisin treenata, että Iines pystyisi paremmin keskittymään minuun. En ymmärrä miksen ole aikaisemmin tajunnut tätä vaikka tästä oli puhetta jo pentuleirillä... Hidas sytytys?

Aamulenkillä Iines koitti pinkaista naisen perään, joka juoksi meidän ohitse.. Ärsyttävää, kun olisin itse voinut tuon tilanteen välttää, jos olisin vain tajunnut ennakoida. Vieläkin jurppii oma tyhmyys.