Lämmintä on taas riittänyt.. Huh. Olen päättänyt, että treenaan keleistä riippumatta. 

Perjantaina kävimme Iineksen kanssa peltolenkillä ja siinä samalla tehtiin hieman tottiksen tynkää. Maahanmenoja liikkeestä ja yritin saada Iineksen menemään maahan kaukana minusta. Olin mukamas heittivinäni lelua ja kun koira lähti perään huusin maahan. Kerran onnistui, muilla kerroilla elukka juoksi mun luo ja meni maahan.. jes..

Peltoilun jälkeen jäljelle lähinurmikolle. Eipä ollut tällä kertaa ongelmana vauhdilla eteenpäin puskeminen. Koira oli kuin lahna. Kaveri lantusti vain eteenpäin. Kerran jäi hinkkaamaan naamaa nurmikkoon! Puolustuksena voi sanoa, että nurmikolla taisi olla muurahaisia.. Ennen vikaa esinettä nimittäin oli selkeä murkkukeskittymä.. Iines kiersi sen ja ilmaisi esineen aivan vinoon.

Eilen sitten jälkeilimme Piian kanssa. Sovimme klo 9.30 treffit Tuusulaan. Lämmintä oli, muttei mikään pahin helle. 

Iinekselle tällainen jälki tällä kertaa.

Sain nimittäin Piialta noottia, että olen turhan tiuhaan tehnyt kulmia.. Sen voi aiheuttaa koiralle hektisyyttä, kun koko ajan tapahtuu jäljellä jotain. Namitin jälkeä loppua kohden paremmin. Ekasta kulmasta venytti itsensä läpi.. Meinasi mennä hieman yli, kun äkkäsi ruuat vasemmalla.. Ensi jäljelle pistän ruuat vasta reilusti kulman jälkeen. Tokan kulman olinkin namittanut ja se meni jees..  Muuten oli taas kunnon hakemista tämäkin jälki.

Jäljen jälkeen tehtiin hieman tottista. Törkeen kuuma, joten otin lyhyen treenin. Alkuun parin askeleen seurausta ja edistämiseen puuttumista. Sitten liikkeestä maahanmenoa. 

Treenailujen jälkeen käytiin vielä uittamassa koiria Vantaanjoessa.