Tämän vuoden treenailut taitaa olla nyt tässä koska tälle taikka huomiselle ei ole kummempia plänejä. Ollaan vaan ja ulkoillaan.

Ensi vuoden suunnitelmissa on ehkä/kenties/varmaankin IPO2. Puruissa on ollut pidempi tauko enkä ole jaksanut tottistakaan vääntää. Maalimiehemme on kahden vaiheilla jatkaako hän hommia ensi vuonna. Pitää rupatella asiasta piakkoin niin pystyy paremmin suunnitella ensi vuotta.

Yleisesti ottaen mulla on nyt treenausten suhteen pientä motivaatiopulaa, kun ei ole selkeää tavoitetta mihin treenit tähtää. Lueskelin viime vuoden blogipostauksia ja sama homma oli viime vuonna. Ehkä alkuvuosi innostaa taas treenaamaan..?

Tottiksen saralla yksittäisistä liikkeistä eniten treeniä vaativat tällä hetkellä nouto, liikkeestä seisominen ja paikkamakuu. Pitänee ottaa ne tammikuun projektilistalle. Lisäksi pitää houkutella Leenaa mukaan treenaamaan. Kaksin aina kaunihimpi :)

Jäljellä käytiin joulukuussa pari kertaa, ja jos kelit jatkuu tämmöisiä, pääsee jäljelle myös tammikuussa. Jäljen suhteen mulla on pää aivan tyhjä... Ehkä asiat valaistuvat tässäkin kun uusi vuosi koittaa.