Anne lähti seuraamaan meidän agitreenejä Hyvinkäälle. Hallin ulkopuolella otettiin paikkamakuuta. Anne piti hihnasta ja varmisti, ettei Iines lähde liikkeelle. Hienosti pysyi. Kotona ollaan tätä treenattu, mutta ulkona ei pahemmin. Yksi koirakin meni ohi ja silti likka pysyi.Hienoa!

Agissa otettiin tällä kertaa pussia, pöytää ja kahden esteen yli hyppäämistä. Pussista Iines meni vauhdilla ja palkaksi riekuttiin narupallon kanssa. Pöydällä palkkasin ruualla. Välissä treenattiin omatoimisesti putkea. Lopuksi otettiin vielä kahden esteen yli hyppäämistä. Iines ei meinannut eka ymmärtää, että pitää hypätä kahden esteen yli. Harjoiteltiin sitten niin, että hypytettiin yhden esteen yli ja sitten vasta kahden niin, että narupallo jäi takimmaisen esteen taakse odottamaan.

Hauskaa oli taas ja hiekkaista :) Koira on vain niin nopea ja minä olen hidas.

Tosi hienoa, että agilitytreenien yhteydessä tulee treenattua hallintaa. Iines uskoo jo hyvin, kun se jättää esteen taakse odottamaan. Jos koira varastaa, saa sen pelkällä äänellä pysähtymään. Mukavaa, kun editystä tapahtuu tälläkin rintamalla.