Edellisestä bloggauksesta on hurjasti aikaa. Hups! 

Treenailtu on, mutta kaikkea en nyt haksa tänne rustailla. Tiivistettynä: treenattu on tottista, puruja ja viestiä. 
 
Seuraavat viikot keskitymme viestiin, tottikseen ja vepeen. Puruissa pitänee myös piipahdella, mutta se jatkuu aktiivisempana syyskuun lopulla. 
 
Tottiksessa on tällä viikolla työstössä nouto, hypyt ja eteenmeno. Ensi viikolla keskitymme seuraamiseen ja jääviin. Hypyissä on saatu ihan kivasti karsittua esteestä ponnistamista. Toisinaan Iines saattaa kiertää esteen takaisin tullessa, mutta hinkkaus tällä saralla jatkuu. Onhan tätä viikkoa vielä kivasti jäljellä. Luovutusasento on vielä hieman hakusessa ja siihen pitää kiinnittää extrahuomiota. 
 
Kävimme tänään juoksuttamassa viestiä Petikossa. Tarkoituksena oli juoksutta Iines B:ltä A:lle ja sitten C:lle. Mutta vahingossa Ii juoksi sitten vielä pari extrapätkää ja vielä ilman palkkaa. Mutta hyvin elukka paineli menemään. Iineksellä taitaakin suurin palkka oli tuo juokseminen. Hyvin juoksi 700 metriä metsässä. Yhteensä koira paineli menemään reilut pari kilsaa... Ollaan me vaan Piian kanssa pro-viestiharrastajia :) Pakko kyllä kiitellä ja kumarrella tuota meidän viestin toistapäätä eli Piiaa. Ihanaa, että joku voi innostua toisen koiran treenamisesta ja jaksaa nähdä vaivaa! Syvin kiitos.
 
Treeniturinoiden lisäksi on pakko kertoa meidän omituisesta lenkistä viime viikolla. Olimme Iineksen kanssa peltolenkillä, kun huomasin pellon toisessa päässä elukan. Luulin eka sitä irtokoiraksi, mutta kun pääsimme lähemmäksi, se osoittautuikin ketuksi. Kettu ei huomannut meitä, eikä Iines kettua. Aika lähellä pääsimme ennen kuin repolainen päätti hilppaista metsään. Iines vain katseli ketun perään kummissaan. Lenkki jatkui.. ja pian huomasin, että meitä kohti juoksi kaksi peuraa. Iinekselle ehdin huikkaista "odota", kun ensimmäinen peura olikin meistä parin metrin päässä. Onneksi peura tajusi väistää, koska itse en olisi tajunnut. Tässä vaiheessa huomasin, että peura nro 2 olikin koira. Käskin Iineksen istumaan.. Toisella koiralla meni meistä pasmat sekaisin ja se unohti peuran jahtaamisen. Koira kaarsi meidän ympäri ja lähti vauhdilla takaisin omistajansa luokse pellon toiselle puolen. Siinä me sitten Iineksen kanssa pönötimme hetken ja jatkoimme lenkkiä. 
 
Ja vielä todistusaineistoa siitä, että olemme treenanneet.. 
 

Koiratanssia..


Meditaatiota
 
Perussettii eli seuraamista
 
 
Eteen!
 

Ja kunnon loppupalkka
 
Kaikki kuvat c Leena Mäkipää :)