Tämän viikon päivityksen tulee pahasti myöhässä. Töissä on ollut niin haipakkaa, ettei iltaisin kiinnosta enää konetta avata. Ja kun näin myöhässä kirjoittelen, en aivan tarkkaan jaksa treeneistä kirjoittaa.

Maanantaina oli tottista ja samalla käytiin tekemässä Simon kanssa pari jälkeä Iinekselle.
Tottiksessa otin seuraamista (tietty) ja henkilöryhmää. Henkilöryhmä sujui hyvin, kun oli lelupalkka tiedossa. Lisäksi otettiin hyppyjä. Iineksellä ei ollut oikein älliä mukana. Kerran se hyppäsi melkein niskalleen, kun oli niin vauhdilla menossa lelun perään. Parhaiten oli malttia, jos heitin lelun esteen yli ja Iines hyppäsi perään. Jos minä ja lelu oltiin toisella puolella odottamassa, koira pämäytti kunnolla estettä päin. Ei sillä ole kyllä mitään itsesuojeluvaistoa.. Hullu otus. A-estettä otettiin pari kertaa. Siinä oli yllättävän hyvin malttia mukana. Loppuun vielä eteen ja paikkamakuu Serin puuhaillessa lähistöllä.

Maanantain eka jälki meni tosi huonosti. Iines kyllä kävi hienosti makuulle kepeillä, mutta tottiskentän äänet verottivat turkasen paljon huomiota. Toka jälki meni paremmin jäljestyksen osalta, mutta kepeillä Iines oli epävarma. Kummatkin jäljet olivat kuitenkin aika epävarmoja. Simo ehdotti, että keskittyisin palkkaamaan hyvin kepeiltä. Lisäksi jäljet pitäisi merkata hyvin, että tietäisin varmasti koska koira on jäljellä ja osaisin vahvistaa oikeasta jäljestä.

Tiistaina oli jälkitreenit ja nyt jälki sujui paremmin. Iines jäljesti hyvin eikä haahuillut niin kuin maanantaina. Keppejä oli 8, joista yksi jäi metsään. Koira oli edelleen epävarman oloinen kepeillä. Ne eivät vain ole niin siisti juttu, kuin jälki.