Maanantaina oltiin tottistelmassa ja ulkoilemassa Millan ja Nemon kanssa. Koirat purkivat ensiksi pellolla pahimmat paineet juoksemalla ja leikkimällä. Tämän jälkeen mentiin hiekkakentällä tottistelemaan. Iineksen kanssa leikittiin ja treenailtiin kontaktia. Iines kävi aikamoisilla kierroksilla, kun Milla leikitti Nemoa. Ei tainnut Iines oikein ymmärtää miksi ei päässyt leikkiin mukaan. Nemon paikkamakuun aikana otettiin Iinekselle pari luoksetuloa. Vauhdilla tuli luokse ja siitä kunnon palkka leikkimällä. Kentän ohi meni pari koiraa, mutta Iines ei niistä pahemmin välittänyt. 

Tottistelun jälkeen käveltiin Myyrmäen aseman ja Myyrmannin ohi. Hirveästi ei ollut väkeä liikenteessä. Sitten vielä metsälenkille. Koira oli aika väsynyt, kun kotiin päästiin ;)

Kotona ollaan nyt treenailtu päivittäin useampaan otteeseen perusasentoa. Jos sen saisi opetettua, ennen kuin keväällä taas tottistreenit jatkuvat. Kontaktia ollaan kotona treenailtu. Eilen käytiin hetken aikaa leikkimässä hiekkakentällä. Hyvin otti sielläkin kontaktia. Pitäisi kotona yrittää ottaako Iines kontaktia, kun liikun.

Koirien ohitukset on mennyt ehkä aavistuksen paremmin. Ei Iines ole ainakaan räyhännyt eikä mulla ole mennyt hermot. Hiljaa hyvä tulee...