Pienellä treenitauolla, kun ollaan niin on hyvä suunnitella kuinka jatketaan, kun treenit taas aloitetaan.


Tottis

Treenien suunnittelu on multa jäänyt hieman unholaan. Pitäisi paremmin miettiä mitä koiran kanssa olen tekemässä ennen kuin menen kentälle. Tavoitteeksi pistän itselleni, että kirjaan ennen joka treeniä ylös mitä tehdään.

Pitää muistaa pitää treenit riittävän lyhyenä. Iineksellä on nyt parilla viime kerralla ollut keskittymisvaikeuksia ja pitäisi päästä tästä eroon. Joten ennemmin vaikka pari lyhyttä treenisessiota, kuin yksi pitkä.

Tottiksessa kesäprojektina on noudon opettaminen tai opettamisen aloittaminen. Nyt ollaan kotona tehty lyhyitä harjoituksia, joissa Iines ottaa kapulan suuhun, josta naks + palkka. Toisena prokkiksena on paikkamakuu... Kotona tätäkin treenaillaan.


Viesti

Viestitreeneissä haluan alkaa juoksuttamaan Iinestä pidemmällä matkalla. Kuntoa pitäisi siis ruveta koiralla kasvattamaan (ja itsellä myös). Harmi, kun ei voida ruveta pyöräilemään. Pitää saada tuo hihnakäytös eka mallilleen.. Mutta juoksemassa rupean käymään pari kolme kertaa viikossa. Ensi viikolla käyn ostamassa juoksulenkkarit itselleni synttärilahjaksi. Pitää myös päättää päivät jolloin alan käymään lenkillä.


Jälki

Jäljellä treenataan keppejäkeppejäkeppejä ja helpossa maastossa. Tällä viikolla pitäisi postissa saapua meidän uusi mahtava gepsi ja jälkien mittaus helpottuu tosi paljon.

Vieraita jälkiä pitäisi päästä treenaamaan, joten täytyy laittaa jälkiryhmäläisille viestiä, jos saisi seuraa jäljen tekoon.