Loppuviikosta tehtiin jälkeä. Yhdellä jäljellä Iines oli todella ärsyttävän haihatteleva.. Ehti pällistellä maisemia, ihmetellä pilviä ja lintuja.. Mokoma elukka. Mutta viikon vika jälki oli hyvä. Alussa vähän muistutusta, että nyt tehdään hommia eikä olla päiväkävelyllä ja loppujälki sujuikin hienosti. Koira teki hommia aivan eri asenteella. Tein myös hieman esineiden ilmaisutreeniä, joka oli aika huonosti suunniteltu.. Ei niin saisi treenata. Ensi viikolla menemme Piian kanssa rotikoiden jälkipäivään, jossa on kouluttajana Erja Hyökki. Esineiden ilmaisua ajattelin siellä treenailla ja kysellä vinkkejä miten kannattaisi vaikeuttaa jälkiä.

Tänään tottisteltiin aamulla Petikossa ja illemmalla Talissa. Aamutottiksessa eka seuruuta ja hieman kaarrellen. Sitten jäävistä istu ja maahan. Maahanmenossa on edelleen epävarma ja tarjoaa mieluummin istumista. Talissa eka paikkamakuu ilman häiriötä ja sitten häiriössä. Hyvä treeni. Kiitokset vielä Jennylle ja Annille häröilystä :)
 
Ensi viikolla pääsee treenamaan rutkasti ja sehän on mahtavaa! Maanantaina treenaan vain paikkamakuuta ja loppuviikosta treenataan enemmän tottista. Olen katsonut kesäkuun alkuun BH-kokeen ja sitä silmällä pitäen pitää tehdä treenisuunnitelma. Olen ihan fiiliksissä tästä eikä ainakaan vielä pahemmin jännitä.