Eilen reippailtiin Iineksen kanssa Konalaan hakemaan autoa lasinvaihdosta. Kuuma oli ja koira näytti siltä, että se tuupertuu jo Malminkartanon kohdalla. Pakko oli kuitenkin auto hakea enkä viitsinyt Iinestä jättää kotiin. Tyytyväisen oloinen elukka kapusi auton kyytiin Konalassa :) Huoahti varmaan, kun huomasi, ettei tarvitse kävellä kotia.

Illalla oli ohjelmassa viimeinen kerta ohitustreenailua. Meidän ryhmässä oli yhteensä neljä koiraa. Yksi kiersi lenkin, jonka varrella muut olivat häiriönä. Iines käyttäytyi todella hienosti koko ajan. Noteerasi kyllä muut koirat, mutta käänsi katseen heti minuun päin, kun kutsuin sitä. Menisipä noin hienosti myös lenkillä!

Viimeisen viikon Iines on syönyt ruokansa ulkoilun yhteydessä. Illalla on saanut jäljelle jääneet nappulat kupista. Tuntuu kyllä, että ruoka kiehtoo jo paremmin ulkona, kuin aikaisemmin. Pitäisi nyt vain olla itsellä malttia, että jaksaa tätä jatkaa. Olen sentään pysynyt itse rauhallisena ohituksissa. Välillä kyllä mietin, että ollaan mekin parivaljakko. Kaksi höyrypäätä liikenteessä.