Niin se kesä sitten vaan meni... Syyskuu alkoi viileissä merkeissä. Aamulla oli 5 astetta, kun käytiin Iineksen kanssa pihalla.

Saatiin lenkillä oikein kunnon ohitustreenejä useampaan otteeseen. Meidän edellä kulki kaksi kääpiösnautseria, jotka räyhäsivät ja meuhkasit. Iineksellä pysyi suu kiinni, mutta irokeesi oli pystyssä. Hetken päästä seurailtiin yhtä dalmatiankoiraa. Sitä ei paljon Iines kiinnostanut ja Iineskin malttoi hienosti kävellä perässä. Lisäksi nähtiin vielä yksi rähisevä bichon, jolle Iines yritti sanoa takaisin, mutta hiljeni, kun käskin. Ohitukset ovat alkaneet sujumaan paremmin. Rähinää ei enää ole kuin harvoin, mutta Iines kuumuu edelleen. Olisi hienoa, jos saisin kulkemaan ohitustilanteissa rentona. Joten treenailu jatkuu...

Edellisellä kerralla sovittiin, että Heini ottaa kameran mukaan tottistreenihin ja videoidaan kaikkien suoritukset. Iines pääsi hommiin ekana, kun meidän piti lähteä puoli kahdeksan maissa ajelemaan näyttelytreeneihin. Leikitin alussa Iinestä ja otin muutaman perusasennon. Iineksellä oli virtaa ja muutama perusasento meni aikalailla plörinäksi. Seuraamista treenailtiin myös. Hyvänä vinkkinä sain, että aloitan seuraamisen lennosta eli en aina aloita seuraamista perusasennosta. Tällä tavalla täytyy jatkaa, tuntui onnistuvan. Luoksetulossa Iines varasti.. mokoma. Onkin pysynyt niin hyvin. Olisi pitänyt antaa käsky nopeammin, kun näin että koira nyki. Pitäisi myös ottaa treenejä, joissa jätän koiran odottamaan ja palaankin sen luo. Varaslähdön jälkeen palautin koiran takaisin ja otettiin uusiksi. Nyt malttoi. 

Pitää itselle kuitenkin vielä iskostaa kalloon, että palkkaisin koiraa taaksepäin. Nyt otus meinaa seuraamisessa alkaa helposti edistämään. Pitää taas suunnitella treenit paremmin.. Nyt kun alkoi "uusi" treenikausi pitää ottaa itseä niskasta kiinni. 

Ensi maanantaina mennään Leenalle katsomaan video. Saa nähdä miltä oma toikkarointi näyttää ;) Hauska nähdä leikkiminen näyttää jaa kiva muutenkin nähdä miltä meidän treenaus näyttää. Pitää kysyä Heiniltä polttaisiko hän videon myös minulle. Jos vaikka kohokohdat lisäisi tänne blogiin ihmeteltäväksi.

Tällä viikolla pitäisi treenailla seuraavia juttuja:

  • seuraaminen; lelu palkalla sekä kotona imuttamalla
  • paikkamakuu (varmaankin kotona otetaan tätä, että saadaan varmuutta)
  • pepputreeniä
  • eteenistumista/luoksetuloa hieman pidemmältä matkalta