Minä vietin torstaina jälleen pikkujouluja. Taistelupari Tuomas ja Iines olivat käyneet peltolenkillä. Iineksellä oli ollut paljon puuhaa, kun lätäköt olivat menneet jäähän.. Murinan säestyksellä oli koittanut tampata jäätikköä rikki.

Perjantaina oli minulla ihanainen vapaa päivä. Aamupäivä loikoiltiin kotona ja kävimme Iin kanssa pitkällä lenkillä. Lenkkeilyn lomassa otimme hieman tottista. Perusasentoa.. sain taas kieputtaa koiraa huolella ennen kuin paikka oli parempi. Ihan pikkasen myös seuraamista.. Lisäksi käskystä haukutin Iinestä. Ja Iines haukkui tosissaan. Tavoitteena on nyt ekaksi opettaa Ii käskystä haukkumaan ja sitten olemaan käskystä hiljaa.
Iines oli pirteä itsensä, kuten videolta voi todeta. Kyytiä saa kepit ja jäätyneet lätäköt. Huom. Lopussa todella tottelevainen koirani jättää täysin huomioimatta irroituskäskyn.. 
 
 
Perjantai-illasta suunnistin kaverilleni. Tuomas, kun oli kotiutunut, ei ollut elukka eteisessä vastassa. Tömähdys oli vain kuulunut, kun koira hyppäsi sohvalta alas, jossa se ei siis saisi olla.. Vastaan oli sitten rientänyt pöllämystynyt elukka kolmella jalalla kirmaten. Koko illan Iines oli aristanut vasenta takajalkaansa. Lenkillä Iines oli hetkellisesti pitänyt takajalkaansa ylhäällä, mutta en ajatellut että siinä olisi ollut mitään kummempaa. Mitään ei Tuomaskaan ollut jalasta löytänyt. Venähtänyt vain varmaankin.. Eikä ihme tuolla menolla..
 
Lauantaina oli jälleen juhlat luvassa. Iines vietiin yöhoitoon.
 
Sunnuntaiset purut jätettiin väliin, kun en tiennyt onko Iineksen kinttu kunnossa. Koira oli väsynyt tapaus hoitolareissun seurauksena, joten hyvä myös siksi ettei menty treeneihin.
Kotimatkalla kävin katsomassa siskon cockerspanielin pentua ja illasta vielä Raisan bordercollien pentua. Ihanainen Repo-kuldunen varasti täysin kummitädin sydämen!