Eilen suunnattiin Raisan ja koirien kanssa Luukkiin treenaamaan. Luukin parkkipaikka oli aivan täynnä suunnistuskisojen vuoksi ja mentiin sitten Halkolammelle. Treenipaikkana Halkolammen parkkis ei ollut paras, mutta lyhyet treenit siellä sai vedettyä.

Iineksellä tuntui viikonloppu väsyttävän. Koira ei jaksanut keskittyä kovinkaan hyvin.

Treenattiin perusasentoa ensiksi. Tässä pitää olla tarkkana. Kun Iinestä vaatii korjaamaan asentoa paremmaksi, se menee helposti vinommaksi. Raisa katsoi takaapäin, että asento oli ok ja näistä vain palkka. Perusasennosta otettiin muutaman askeleen seuraamisia. Näitä pitää treenata vielä rutkasti himassa, että alkaa sujumaan.

Lisäksi otettiin paikkamakuuta. Kotona ollaan tätä treenattu enemmän, ulkona huomattavasti vähemmän. Koira maahan ja patukka vähän matkan päähän koirasta. Iines meinaa nousta, kun lähestyn sitä. Joten tähän treeniä..

Lopuksi vielä luoksetulo. Tässä sama ongelma, kuin paikkamakuussa. Jos palaankin palkkaamaan koiraa, kun se istuu, niin Iines nousee. Kävin selvästi liian kaukana, joten pitää treenata tätä ihan yhden - kahden askeleen siirtymillä. Vikalla kerralla kävelin muutaman metrin päähän, käännyin ja samantien käsky: tule ja palkaksi lensi patukka.

Kotona treenattava:

  • paikkamakuu
  • luoksetulo / paikalla istuminen
  • seuraaminen muutaman askeleen verran

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Treenailujen jälkeen käytiin vielä metsälenkillä. Löydettiin pieni joki, jossa koirat kävivät onnellisina kahlaamassa. Kuje onnistui tönäisemään Iineksen joen reunalta alas, ja molskis kävi Iines sukeltamassa. Ei ollut ensimmäinen kerta, kun Iines käy Kujeen avustuksella uimassa ;)

Illalla meillä oli rauhallista koiraseuraa. Tänään on Iineksellä lepopäivä treeneistä. Aamusta käytiin juoksemassa ja illalla koiruus pääsee Tuomaksen kanssa Lohjalle hengailemaan.