Tänään niska on jo ollut parempi. Pää kääntyy vasemmalle paremmin eikä tarvitse kulkea kaula oikealle kenossa. Parin päivän vinosta olotilasta johtuen selkä meinasi oikutella aamusta, mutta kävely teki sille hyvää. Onneksi Tuomas on ollut vapaalla nämä pari päivää. Ollaan käyty kimpassa lenkillä. Kahdestaan lenkkeily Iineksen kanssa olisi voinut olla aikas kivuliasta.. 


Iines & isäntä

Tänään on mennyt koirafiilikset ylös alas. Sain hyvin muistutuksen arkitottelevaisuudesta.. Ei ollut mukana nameja eikä karuapulloa, kun kohtasimme karkeakarvaisen mäyräkoiran. Iineksen piti touhottaa sitten ja mua jurppi. Ärsyttävää, kun on pitkään mennyt niin hyvin. Tai se johtuu ehkä siitä, että muuton jälkeen koirakontaktien määrä putosi puoleen. Itse tykkään lenkkeillä ennemmin pelloilla ja metsissä, ja niitähän tuolla kehä kolmosen toisella puolella riittää. Asfalttitiet ei vaan oo mun juttu. Mutta ehkä pitäisi lähteä kylille hengaileen kerran tai pari viikossa. Ei aivan tuo piski metsittyisi.

Iineksen touhukkuudesta ärsyyntyneenä niskakipua uhmaten päätin lähteä tottistelemaan tänään. Treffattiin Leenan ja Saaran kanssa Malminkartanon Sirkuskentällä. Häiriötä löytyi muiden koirien ja skeittareiden merkeissä. Iines käyttäytyi hienosti. Noudosta palkkasin ruualla ja se näkyi ympäristön kuikuiluna. Pitää miettiä lelupalkkausta tuossa. Hyvin kuitenkin malttoi pitää kapulaa suussaan ja saatiin pari onnistunutta noutoa lyhyeltä matkalta. Tokassa sessiossa otettiin seuraamista patukan ollessa palkkana. Patukka on nyt ollut parina päivänä mukana pellolla ja nyt se oli vielä siistimpi juttu, kuin aikaisemmin. Hyvin Iines malttoi tehdä hommia häiriöistä huolimatta.

Kotona kävin vielä leikittämässä Iinestä futiskentällä. Pari koirakkoa kulki ohi eikä Iines niihin pahemmin kiinnittänyt huomiota.