Tänään oltiin Vammalassa holskutreffeillä. Mukana olivat kaikki neljä tsekkipentua omistajineen.

Mentiin Vammalaan meidän autolla Tuomaksen, Raisan ja daijujen kanssa. Oltiin sitten loppujen lopuksi tunnin verran myöhässä... Hyvä me..

Aluksi otettiin tottista VPKH:n kentällä. Iineksen kanssa otettiin aluksia pelkkää leikkimistä pyyhkeen kanssa. Hieman Iinestä kiinnosti kentän laidalla seuraajat ja välillä piti käydä kurkkaamassa mitä muille kuului. Nätisti kuitenkin palasi luokseni, kun lähdin hiippailemaan toiseen suuntaan. Koitin ottaa eteenistumista, mutta Iines ei oikein innostunut ruokapalkasta. Joten palkkasin sitten kontaktista pyyhkeellä ja vinkulelulla. Lopuksi otettiin pari luoksetuloa ja sitten Iines meni autoon.

Tein Iinekselle jäljen pieneen metsikköön. Jäljen ajaminen ei oikein sujunut.. Ekan kepin ohi Iines meni aivan vierestä, toisen kepin luo pysäytin ja innostin, että nytpä löytyi hieno keppi! Toisen kepin jälkeen loppujälki menikin hyvin paitsi että vikalla kepillä kaveri sitten posotti vauhdilla ohi! Onneksi Iines tajusi, että jälki loppui ja palasi kepille.

Tottistelun jälkeen suunnattiin Annen asunnon ja kaupan kautta laavulle grillaamaan makkaraa. Pennut pääsivät juoksemaan metsään ja pellolle sydämensä kyllyydestä. Kuje ja Aapokin tulivat hyvin juttuun pienen alkukyräilyn jälkeen.

Todella hieno päivä oli. Anne oli järjestänyt meille todella hyvät puitteet treenailuun ja hengailuun. Pitääkin alkaa suunnittelemaan uutta tapaamista :)

1051560.jpg
Minä ja Iines, Hanna ja Aapo, Anne ja Asta, Raisa ja Kuje