Näille leveysasteille ei oikeastaan kuulu kummempia. Treenaus on ollut surkean vähäistä. Viime postauksen jälkeen ollaan käyty kerran puruissa, kerran jäljellä sekä otettu pariin otteeseen tottista. 

Jäljellä oli ruokaa ja paljon. Loppuun laitoin pallon, joka oli Iinekselle yllätys. Kaveri tsiigaili palloa tovin ennen kuin se tajusi, että narupallohan se todella on. Blondi..?

Puruissa treenailtiin sivukuljetusta. Iines ottaa tässä liikkeessä painetta ja yritetään nyt vahvistella parempaa mielentilaa. Parin toiston jälkeen meno oli jo rennompaa.. Piilonkiertoja pitää treenailla, jotta saatais ne tiiviimmäksi.

Tottista olen ottanut lenkkien yhteydessä. Maahanmenon ja paikkamakuun treenausta sekä seisomista. Noutoa en ole treenannut, kun pää on aivan tyhjä mitä sen kanssa tekisin. Haluaisin saada mälväämistä vähemmäksi, mutta en tiedä saanko sitä koskaan Iinekseltä pois.. Öh.

Temppuilurintamalla olemme aktivoituneet. Talven prokkiksena on kumartamisen opettaminen. Lisäksi olen harjoittanut koiruudelle aivojumppaa istu, maahan, ylös, ympäri, kurre ja kylki -temppukimaralla.