Raisan kanssa sovittiin tottistreenit Maunulaan eläintenhautausmaan vieressä olevalla parkkikselle. Hiekkaparkkiksen toisessa päässä oli valot ja vierestä lähtivät lenkkipolut. Paikkana siis oikein hyvä.

Iines oli keräili kierroksia, kun otin sen autosta. Enpä ole sitä vähään aikaan noin vauhdikkaana nähnyt. Sähelsi ja sääti oikein huolella. Iineksen kanssa hinkattiin peruasentoa ja muutaman askeleen seuraamisia. Raisan mielestä Iines menee hieman vinoon perusasennossa. Pitää ottaa tämä esille Skogsterin luona. Hän voisi katsoa pitääkö peruasentoa vielä suoristaa.

Testailtiin luoksetuloa ja eteenistumista pidemmältä matkalta. Ei hitto, tätä pitää alkaa harjoittelemaan enemmän. Koiralla oli aivan liikaa vauhtia ja päinhän se juoksi. Pari kertaa talloin sen tassuille myös. Samanlaisia säätäjiä ollaan siis molemmat. Lyhyemmältä matkalta tuli eteeni istumaan hienosti. Täytyy alkaa kasvattamaan matkaa pikkuhiljaa.

Hinkkailujen jälkeen lähdettiin vielä kävelylle. Keskuspuistossa on aivan mahtavat lenkkipolut. Koiria tuli yhteensä vastaan kolme. Ensimmäinen oli räksyttävää sorttia ja Iines nosti kierroksia ja irokeesia. Ohi kuitenkin mentiin ilman rähinöitä. Pari muuta ohitusta sujui mallikkaasti.

Kotona otin vielä muutaman minuutin paikkamakuun. Näitä pitää alkaa ottamaan joka ilta.