Tämä on taas näitä päiviä kun mikään ei onnistu. prkl. Kotona odotti mukava yllätys.. kannettava oli lattialla. Teki mieli tehdä tosta piskistä raidalliset rukkaset. Onneksi masiina vaikuttaa toimivan vaikka kovaa kyytiä oli saanut päivän aikana. Yksi maitopurkki oli myös tullut tiensä päähän.
Lenkki meni aivan kaahailuksi. Iinekseltä meni hermot ja multa meni hermot. Tosi hienoa! Pari ohitusta meni ihan jees ja pari niin penkin alle kuin vain voi.. Kaikki vastaantulevia piskejä ei pysty väistämään. Ja jos vielä vastaantulijat menisivät vain ohi, mutta kun ne jäävät oikein odottelemaan että tultais niiden luo. Turha toivo. Harkitsin taas erään paidan ostamista... Tulisi nyt sitä räntää, niin ei olisi niin tunkoa lenkkipoluilla.

Kotona ollaan naksuteltu. Koitan opettaa Iinestä kulkemaan lähelläni ja palkkaan siitä. Jos näin saisi paremmin Inkun kulkemaan myös ulkona paremmin (loppujen lopuksi). Kävellään peräjälkeen olkkaria ympäri. En tiedä onko tämä yhtään oikea tapa, mutta katotaan miten tässä edistytään.
Kosketuskepin kanssa ollaan myös naksuiltu. Koitan opettaa Iinekselle, että se näyttäisi missä meidän sohva on. Todella hyödyllistä.. mutta hyvää aivojumppaa.

Kiva mennä tänään kiukkuisena ratsastamaan.. Saa kopukka kyytiä.