Työpäivän jälkeen oli vetelä olo.. Olisi voinut jäädä vain telkkariin ääreen syömään suklaata. Mutta kun olin päättänyt, että tällä viikolla tehdään jälkeä, niin eihän siinä muu auttanut kuin pakata kimpsut ja kampsut ja suunnata pellolle. Luukkiin asti en jaksanut lähteä suhailemaan vaan mentiin Martinlaaksoon. Alkuun kylvin joka askeleelle ruokaa ja ekan purkin jälkeen hieman harvemmin.

Jäljen vanhentuessa käytiin kiertelemässä pelloilla. Iineksellä oli kunnon touhotus ja tohina päälle.. Huoh... Olen kiinnittänyt remmikäytökseen nyt extrapaljon huomiota ja pellolla käppäily menikin koko ajan pysähdellessä. En tiedä hajuen perään touhotus juoksuista. Tällä viikolla Iineksen nenä on käynyt todella uutteraan eikä aamulenkillä meinaa millään malttaa käydä tarpeillaan. Maailma on täynnä hajuja ja Iinestä on vain yksi.

Jälki meni vähän niin ja näin. Paikoitellen nenä pysyi hyvin maassa, mutta mieluusti Iines kaartelisi. Purkeille pysähtyi hienosti. Peltojäljellä meinaan kyllä nyt jatkaa.

Olimme sopineet Annikan kanssa treffit Energia Areenan parkkikselle. Ehdin ennen Annikan tuloa ottamaan Iineksen kanssa perusasentoa ja muutaman pätkän seuraamisia. Uusi narupallo pääsi hommiin ja Iineksestä se oli kiva lelu. Palkkasin hieman myös ruualla, mutta enimmäkseen lelulla, kun koira ei kuumentunut niin paljoa.

Ohitustreenailut sujuivat hyvin. Ensimmäisen ohituksen jälkeen Iines jäi hieman kuikuilemaan Annikan ja Piparin perään. Irokeesi nousi myös, mutta malttoi mennä ohi. Meidän ohitse kulki myös muutama muu koira ja päästiin treenaamaan ohituksia erinäköisistä koirista. Yksi russeli oli vaikea pala... Russeli rupesi kiljumaan kurkku suorana, kun se näki Iineksen. Omistajat hinasivat sen sitten autoon. Iines pysyi hiljaa, mutta keräsi tuosta aika kierrokset. Ääni, joka russelista lähti, oli kyllä sen verran paha, etten yhtään ihmettele että Iines nosti kiekkoja.

Lopuksi hengailtiin Iineksen kanssa lähellä Annikaa ja Piparia eikä Iines kiinnittänyt Pipariin oikeastaan mitään huomiota. Käveltiin myös rinta rinnan meidän autolle.